Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S23 Silikónový zadný kryt Orange

4,6 19 hodnotení
23,90 €

Samsung Galaxy S23 Silikónový zadný kryt Orange

Originálny silikónový zadný kryt Orange na mobil Samsung Galaxy S23



Doplnok, ktorým zažiarite

Vyberte si svojho šampióna. Silikónový zadný kryt pre chytrý telefón Samsung Galaxy S23 ponúka hneď niekoľko farebných variantov, ktoré sa dokonale zladia s vašim jedinečným štýlom. Doprajte svojmu zariadeniu precíznu ochranu a sebe vkusný módny doplnok v podobe elegantného krytu.



Luxus na dlani

Chopte sa pevne svojho zariadenia a ukážte okoliu, aký máte vkus. Vyberte si zo širokej palety farebných vyhotovení zadného silikónového krytu a vybavte svoj telefón spoľahlivou ochranou príjemnou na dotyk, ktorá zároveň reprezentuje váš štýl.



Ochrana aj pohodlie v jednom

Zabudnite na nevzhľadné škrabance. Vďaka silikónovému zadnému krytu im môžete ľahko a štýlovo predchádzať. Jeho úzky profil síce sprvu môže pôsobiť nenápadne a nie príliš spoľahlivo, opak je však pravdou. Silikónový materiál tlmí prípadné pády, kryt samotný potom zabraňuje vzniku nevzhľadných škrabancov a iných vád na kráse.



O krôčik bližšie k zeleným zajtrajškom

Spoločnosť Samsung pri výrobe svojich produktov nezabúda ani na životného prostredia. Využitím recyklovaných a organických materiálov si vyslúžila medzinárodnú certifikáciu UL, ktorá potvrdzuje jej ekologický prístup. Kúpou originálneho krytu Samsung tak napomáhate planéte k zelenšej budúcnosti.


Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S23

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Silikón
Použitie Každodenný

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Oranžová

Modelový rad

Kód:  SP051mc361
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-PS911TOEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08