Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S23 Silikónový zadný kryt Cream

4,6 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -4 %
23,90 € 24,90 €

Samsung Galaxy S23 Silikónový zadný kryt Cream

Originálny silikónový zadný kryt Cream na mobil Samsung Galaxy S23



Kryt na mobil sa stane doplnkom, s ktorým zažiarite

Vyberte si svojho šampióna. Silikónový zadný kryt pre smartfón Samsung Galaxy S23 ponúka hneď niekoľko farebných variantov, ktoré sa dokonale zladia s vaším jedinečným štýlom. Doprajte svojmu zariadeniu precíznu ochranu a sebe vkusný módny doplnok v podobe elegantného krytu.



Luxus na dlani

Chopte sa pevne svojho zariadenia a ukážte okoliu, aký máte vkus. Vyberte si zo širokej palety farebných vyhotovení zadného silikónového krytu a vybavte svoj telefón spoľahlivou ochranou príjemnou na dotyk, ktorá zároveň reprezentuje váš štýl.



Ochrana aj pohodlie v jednom

Zabudnite na nevzhľadné škrabance. Vďaka silikónovému zadnému krytu im môžete ľahko a štýlovo predchádzať. Jeho úzky profil síce spočiatku môže pôsobiť nenápadne a nie príliš spoľahlivo, opak je však pravdou. Silikónový materiál tlmí prípadné pády, kryt samotný potom zabraňuje vzniku nevzhľadných škrabancov a iných chýb krásy.



O krôčik bližšie k zeleným zajtrajškom

Spoločnosť Samsung pri výrobe svojich produktov nezabúda ani na životné prostredie. Využitím recyklovaných a organických materiálov si vyslúžila medzinárodnú certifikáciu UL, ktorá potvrdzuje jej ekologický prístup. Kúpou originálneho krytu Samsung tak napomáhate planéte k zelenšej budúcnosti.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S23

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Silikón
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Krémová

Modelový rad

Kód:  SP051mc359
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-PS911TUEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07