Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S23 Rámček StarWars k ochrannému krytu Frame čierny

1,0 1 hodnotení
5,69 €

Samsung Galaxy S23 Rámček StarWars k ochrannému krytu Frame čierny


Originálna doštička s motívom Star Wars na mobil Samsung Galaxy S23

Dodajte svojmu telefónu Samsung Galaxy S23 originálny vzhľad, ktorým vyniknete široko ďaleko. Ide totiž o vymeniteľnú zadnú doštičku s motívom Star Wars. Táto doštička sa vkladá do originálneho krytu Samsung Frame (je nutné zakúpiť zvlášť).



Luxus na dlani

Chopte sa pevne svojho zariadenia Samsung Galaxy S23 a ukážte okoliu, aký máte vkus. Môžete si vybrať zo širokej ponuky výmenných zadných doštičiek, ktoré Samsung ponúka.



Ochrana aj pohodlie v jednom

Zabudnite na nevzhľadné škrabance. Vďaka zadnému krytu Frame, do ktorého sa vkladá doštička s motívom Simpsonovci, im môžete ľahko a štýlovo predchádzať. Jeho úzky profil síce sprvu môže pôsobiť nenápadne a nie príliš spoľahlivo, opak je však pravdou. Termoplastický polyuretán tlmí prípadné pády, kryt samotný potom zabraňuje vzniku nevzhľadných škrabancov a iných vád na kráse.



O krôčik bližšie k zeleným zajtrajškom

Spoločnosť Samsung pri výrobe svojich produktov nezabúda ani na životného prostredia. Využitím recyklovaných a organických materiálov si vyslúžila medzinárodnú certifikáciu UL, ktorá potvrdzuje jej ekologický prístup. Kúpou originálneho krytu Samsung a ďalšieho príslušenstva tak napomáhate planéte k zelenšej budúcnosti.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S23

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál TPU
Použitie Každodenný

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Modelový rad

Kód:  SP051mc403
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GP-TOS911SBABW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13