Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S23+ Kožený zadný kryt Green

4,7 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -4 %
25,90 € 26,90 €

Samsung Galaxy S23+ Kožený zadný kryt Green

Originálny zadný kožený kryt v zelenom vyhotovení na mobil Samsung Galaxy S23+



Osobitý spoločník pre váš telefón Samsung Galaxy S23+

Spoľahlivá ochrana na váš telefón a štýl v jednom. To sa skrýva v elegantnom zadnom kryte z pravej kože, ktorým môžete obohatiť svoj smartfón Samsung Galaxy S23+. Puzdro, prvotriedny bodyguard na vaše zariadenie, je dostupné hneď v niekoľkých farebných prevedeniach. Vyberte si svoj obľúbený dizajn a ukážte svetu, aký vycibrený je váš vkus.



Sadne ako uliaty

Nemusíte sa báť nechceného vykĺznutia zariadenia z puzdra. Kožený zadný kryt nielenže chráni váš telefón od vonkajšieho poškodenia, vďaka vnútornému semišovému polstrovaniu k nemu navyše lepšie priľne a pri prípadnom páde poslúži ako tlmiaca podstielka. Ochrana je totiž vždy na prvom mieste.



Originálny zadný kožený kryt Samsung ponúka jemnú eleganciu do dlane

Príjemný pocit z dotyku môžete mať aj s jedinečným zadným krytom pre smartfón Galaxy S23+. Prémiový materiál z pravej kože zaistí dokonalý komfort na vašu dlaň, takže manipulácia so zariadením bude jednoduchá a pohodlná po celú dobu jeho používania.



Kožený krytSamsung chráni vaše zariadenie aj prírodu

Spoločnosť Samsung myslí ako na svojich zákazníkov, tak aj na prírodu. Aj vy sa môžete zapojiť a podporiť zelenšiu budúcnosť kúpou oficiálnych produktov vyrobených z recyklovaných materiálov, ktoré dostali medzinárodnú certifikáciu UL.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S23+

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál Koža, Polykarbonát
Použitie Každodenný

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Zelená

Modelový rad

Kód:  SP051mc369
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-VS916LGEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14