Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen zelené

5 1 hodnotení

Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen zelené

Chcete si uľahčiť prácu s dotykovým zariadením a pohodlne pracovať? Dotykové pero Samsung síce nemá podporu multi-touch gest, na rozdiel od prsta však dokáže byť veľmi presné. Jeho aktívna technológia ponúka podporu pre ďalšie funkcie, ako napríklad Bluetooth, rozpoznanie tlaku, programovateľné tlačidlo a vymeniteľný hrot, ktoré okrem ovládania dotykového prístroja skvele využijete na písanie, kreslenie, editáciu fotografií a ďalšie činnosti. Ak chcete využiť doplnkové funkcie, je nutná batéria. Stylus Samsung je vhodný na precíznu prácu na dotykových zariadeniach.

Hlavné vlastnosti dotykového pera Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen zelené

  • Aktívna dotykové pero Samsung v mnohom predbehne ovládanie dotykového zariadenia prstom
  • Stylus na mobilný telefón
  • Je kompatibilné s operačným systémom Android
  • Precízny výkon je zaistený prostredníctvom 4096 tlakových bodov
  • Na výrobu hrotu slúži plast
  • Dotykové pero je citlivé na vynaložený tlak
  • Pohodlné ovládanie zaistí programovateľné tlačidlo
  • Pripojenie má na starosť technológia Bluetooth
  • S vymeniteľným hrotom je možné stylus prispôsobiť vlastným požiadavkám
  • Rozmery dotykového pera Samsung sú 105,1 × 0,7 mm (dĺžka × priemer)
  • Výrobok váži 3 g

Stylus Samsung zaistí komfort pri vašej práci

Dotykové pero Samsung je kompatibilné s prístrojmi s kapacitným displejom, ako je mobilný telefón, a úplne presne zvládne napodobňovať prácu na klasickom papieri. Na svoje fungovanie využíva operačný systém Android. Presnú prácu podporuje 4096 tlakových bodov, ktoré sú schopné zaznamenať aj ten najjemnejší dotyk. Špička stylusu je vyrobená z kvalitného materiálu, akým je plast.

Veľkosť vhodná aj na cesty

Pri používaní stylusu Samsung vás poteší pohodlná a intuitívna práca na displeji. Dotykové pero reaguje na tlak, ktorý vynaložíte pri kreslení či písaní. Môžete tak kresliť linky s rôznou šírkou. Tenučké línie vytvárate pri jemnom tlaku a pri silnejšom tlaku vznikne linka široká. Programovateľné tlačidlo zjednodušuje prácu s dotykovým perom a umožní vám pohodlné ovládanie. Pripojenie k zariadeniu zaisťuje technológia Bluetooth. Je vhodné na kreatívne činnosti, ako je kreslenie, písanie, výber textu a hranie hier. Vymeniteľný hrot vám dáva možnosť prispôsobiť stylus vlastným potrebám. Rozmery dotykového pera Samsung sú 105,1 × 0,7 mm (dĺžka × priemer). Produkt má hmotnosť 3 g.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Mobilný telefón
Kompatibilita Android

Hrot

Technológia Aktívna
Počet tlakových bodov 4 096
Materiál Plast

Vlastnosti

Funkcie Bluetooth, Rozpoznanie tlaku, Programovateľné tlačidlo, Vymeniteľný hrot

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 105,1 mm
Priemer 0,7 mm
Hmotnosť 3 g
Kód:  WR6121a18
Produktové číslo:  EJ-PS908BGEGEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14