Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen biele

4,0 4 hodnotení

Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen biele

Chcete si uľahčiť prácu s dotykovým zariadením a pohodlne písať alebo kresliť? Dotykové pero Samsung síce nedokáže vykonávať multi-touch gestá, na rozdiel od prsta však dokáže byť veľmi presné. Vďaka jeho aktívnej technológii sú dostupné ďalšie funkcie, ako je Bluetooth, rozpoznanie tlaku, programovateľné tlačidlo a vymeniteľný hrot, ktoré okrem ovládania dotykového prístroja využijete aj na podpisovanie elektronických dokumentov, grafické práce a ďalšie činnosti. Na aktiváciu rozšírených funkcií je nutné mať k dispozícii batériu. Stylus Samsung je vhodný na efektívnejšie práce s dotykovými zariadeniami.

Dotykové pero (stylus) Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen biele Screen

Kľúčové vlastnosti dotykového pera Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen biele

  • Aktívna dotykové pero Samsung vám prinesie presnejšiu ovládateľnosť dotykového zariadenia
  • Stylus na mobilný telefón
  • Bude si rozumieť s operačným systémom Android
  • Precíznu prácu odvedie pomocou 4096 tlakových bodov
  • Na výrobu hrotu bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne plast
  • Danú hrúbku liniek dosiahnete podľa vyvíjaného tlaku
  • Personalizáciu a čo najpohodlnejšie ovládanie zaistí programovateľné tlačidlo
  • Jednoduché pripojenie k zariadeniu umožňuje Bluetooth
  • Možnosť výmeny hrotu
  • Rozmery dotykového pera Samsung sú 105,1 × 0,7 mm (dĺžka × priemer)
  • Produkt má hmotnosť 3 g

Stylus Samsung zaistí komfortný pocit pri práci

Dotykové pero Samsung je kompatibilné s prístrojmi s kapacitným displejom, ako je mobilný telefón, a úplne verne dokáže napodobňovať prácu na klasickom papieri. Spoľahlivo pracuje s operačným systémom Android. Na úplne presnej práci sa podieľa 4096 tlakových bodov, ktoré sú schopné zaregistrovať aj ten najjemnejší dotyk. Špička stylusu bola zhotovená z kvalitného materiálu, ako je plast.

Dotykové pero (stylus) Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen biele PLA

Veľkosť vhodná aj na cesty

Pri používaní stylusu Samsung oceníte predovšetkým pohodlnosť a intuitívnosť práce na displeji. Dotykové pero reaguje na tlak, ktorý pri písaní či kreslení vyvíjate. Výsledkom je presné znázornenie každého ťahu. Tenučká línia sa vytvorí jemným dotykom a pri silnom zatlačení vznikne linka široká. Dotykové pero s programovateľným tlačidlom zlepšuje komfort pri práci. Jednoduché pripojenie k zariadeniu umožňuje Bluetooth. Je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí chcú kreatívne využívať svoje zariadenie na kreslenie, písanie, výber textu a hranie hier. Vymeniteľný hrot vám dáva možnosť prispôsobiť stylus vlastným potrebám. Rozmery dotykového pera Samsung sú 105,1 × 0,7 mm (dĺžka × priemer). Váži 3 g.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Mobilný telefón
Kompatibilita Android

Hrot

Technológia Aktívna
Počet tlakových bodov 4 096
Materiál Plast

Vlastnosti

Funkcie Bluetooth, Rozpoznanie tlaku, Programovateľné tlačidlo, Vymeniteľný hrot

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 105,1 mm
Priemer 0,7 mm
Hmotnosť 3 g
Kód:  WR6121a16
Produktové číslo:  EJ-PS908BWEGEU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19