Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S22+ 5G Flipové puzdro LED View svetlo sivé

4,8 6 hodnotení
Cenová bomba
8,39 € Ušetríte 11,60 €

Samsung Galaxy S22+ 5G Flipové puzdro LED View svetlo sivé

Originálne flipové puzdro na mobil Samsung Galaxy S22+ 5G s LED View vo svetlo sivom vyhotovení



Ekologické a štýlové puzdro na mobil Samsung Smart LED View Cover z recyklovaných materiálov

Ak patríte medzi tých, ktorým nie je ochrana životného prostredia ľahostajná, tento udržateľne vyrobený kryt Smart LED View Cover na váš smartfón Galaxy S22+ vás určite poteší. Spoločnosť Samsung ho vyrobila len z recyklovaných materiálov, vrátane odpadového plastu po spotrebiteľoch. Tento úsporný proces výrazne prispeje k znižovaniu celosvetového odpadu a vy sa zároveň môžete pýšiť elegantným a zábavným krytom s inteligentnými funkciami.



Hravé svetelné notifikácie na flipovom puzdre Samsung

Nudí vás neustále zapínanie displeja vášho telefónu, aby ste zistili, či nemáte nejaké nové správy, alebo zmeškané hovory? Zvoľte si obal na mobil Samsung Smart LED View Cover, ktorý je taký smart, že vám dokáže sám od seba zobraziť všetky prichádzajúce upozornenia v podobe veselých svetelných ikon – textové správy, časovač, zostávajúca kapacita batérie… to všetko sa objaví na prednej strane bez toho, aby ste puzdro na telefón vôbec museli otvoriť. Používať môžete prednastavené ikony, alebo si ich podľa svojich požiadaviek upraviť.



Všetko dôležité vždy poruke

Množstvo kariet, dokladov, drobné, kľúče, smartfón – v dnešnej uponáhľanej dobe toho so sebou potrebujeme nosiť stále viac. Dômyselne vymyslený obal na telefón Smart LED View Cover však ukrýva praktické vnútorné vrecko, do ktorého je možné zasunúť svoje najdôležitejšie platobné karty, či cestovné doklady a mať ich okamžite poruke v prípadoch, keď ich budete najviac potrebovať.



Mikróby a baktérie nemajú na kryte Samsung Smart LED View Cover šancu

Chráňte seba aj svoj telefón dômyselnou antimikrobiálnou vrstvou, ktorou je vonkajšia strana krytu Smart LED View Cover potiahnutá. Minimalizujete tak nežiaduci rast rôznych mikróbov a baktérií a budete tak môcť lepšie dodržiavať bezpečné hygienické podmienky pri používaní mobilného telefónu.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S22+ 5G

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Materiál TPU, Polyuretán
Použitie Každodenný
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Sivá

Modelový rad

Kód:  SB811c28
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-NS906PJEGEE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02