Obnoviť stránku

Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB modrá

4,5 105 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB modrá

Mobil Samsung Galaxy S20 FE 5G spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám sledovať udalosti na internete, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie fotoaparátom s troma objektívmi, ale tiež využívať príležitosti mnohých praktických aplikácií alebo hrať hry. Mobil je opatrený 6,5" displejom, čo si obľúbia fanúšikovia veľkých telefónov. Vnútri je prichystaný priestor, do ktorého sa zmestí hybridný slot. O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 865. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 6 GB. Súbory, fotky aj videá vám uchová 128GB vnútorná pamäť. S touto pamäťou nebudete mať žiadne obmedzenie pri bežnom používaní. Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 4500 mAh. Mobil disponuje aj bezdrôtovým nabíjaním, takže ho stačí iba položiť na bezdrôtovú nabíjačku. Výhodou je jeho konektorová výbava USB-C. Ponúkaný mobilný telefón zvládne náročné situácie bežného života vďaka svojej vodoodolnosti. Jeho ochrana je na úrovni stupňa krytia IP68. Mobil Samsung bol prezentovaný v roku 2020.

Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB modrá Lifestyle
Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB modrá Bočný pohľad

Zásadné vlastnosti mobilu Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB modrá

  • Inteligentný mobil Samsung je osadený 6,5" obrazovkou
  • Plynulý chod systému zabezpečuje 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje veľkosť 6 GB
  • O dostatočný prísun energie sa postará batéria s kapacitou 4500 mAh
  • Telefón má možnosť bezdrôtového nabíjania
  • Výhodou je konektorová výbava USB-C
  • Vydrží bežné nehody spojené s vodou vďaka svojej vodoodolnosti so stupňom krytia IP68
  • Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu je 12 Mpx
  • Na zadnej strane sú k dispozícii 3 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón je opatrený 6,5" AMOLED displejom
  • Fanúšikovia rýchlych scén si budú pochvaľovať 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • K vlastnostiam displeja ďalej náleží Gorilla Glass a HDR 10+
  • Primárne funkcie má na starosti operačný systém Android 10 s nadstavbou Samsung One UI
  • Na súbory, fotky aj videá je pripravená vnútorná pamäť s veľkosťou 128 GB
  • Vnútornú pamäť možno rozšíriť použitím pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB
  • Mobil má k dispozícii slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • O prísun energie sa postará vstavaná batéria s kapacitou 4500 mAh

Na displej mobilu Samsung sa díva s potešením

Každý okamih s mobilom Samsung bude strávený s potešením, keďže svojím 6,5" AMOLED displejom a Full HD 2400 × 1080 rozlíšením prináša obsah v peknej kvalite. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Mobil obsahuje bezpečnostné sklo Gorilla Glass, ktoré zaisťuje ochranu proti škrabancom a fyzickému poškodeniu. Integrovaný formát HDR 10+ patrí medzi najvyspelejšie formáty, ktoré vám skvelo zobrazia všetky typy scén.

Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB modrá Bočný pohľad
Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB modrá Screen

Fotografujte kedykoľvek a kdekoľvek

K výbave na fotenie v mobile náleží fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón Samsung je vybavený 12Mpx zadným fotoaparátom, 8Mpx teleobjektívom, 12Mpx širokouhlým objektívom. S teleobjektívom môžete fotografovať vzdialené objekty a získate detailné snímky vo vysokej kvalite. To sa hodí najmä pri fotografovaní zvierat, športových udalostí a architektúry. Je schopný priblížiť objekt až 3×. Širokouhlý fotoaparát s krátkou ohniskovou vzdialenosťou poskytuje možnosť zachytiť rozsiahly záber. Používa sa na zachytenie širokých pohľadov a panorám, kde je kľúčové zaznamenať čo najväčšie vizuálne pole. S mobilom Samsung budete natáčať videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Ostré snímky s jasnými kontúrami zaistí optická stabilizácia snímača. Pomocná prisvetľovacia dióda je užitočná pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok.

Batéria mobilu vás nezradí

Mobilu Samsung dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 4500 mAh, ktorá bez problémov vydrží pracovať jeden až dva dni. Disponuje rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 25 W a tiež rýchlym bezdrôtovým nabíjaním s výkonom 15 W. Telefón Samsung má dostatočnú kapacitu batérie na to, aby mohol slúžiť ako zásobník energie na bezdrôtové dobíjanie ďalších zariadení, ako sú iné inteligentné telefóny, slúchadlá alebo inteligentné hodinky. To znamená, že môže byť využitý ako powerbank pre ďalšie zariadenia, ktoré podporujú bezdrôtové nabíjanie. Maximálny výkon reverzného nabíjania je 4,5 W. Na napájanie je k dispozícii nabíjací konektor USB-C.

Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB modrá Lifestyle
Mobilný telefón Samsung Galaxy S20 FE 5G 128 GB modrá Zadná strana

Mobil Samsung sa pýši spoľahlivým výkonom

Primárne funkcie a operácie mobilu Samsung ovláda operačný systém Android vo verzii Android 10 s nadstavbou Samsung One UI. Android je známy vďaka svojej otvorenosti a rozmanitej ponuke programov a aplikácií. Príjemným doplnkom sú nadstavbové mobilné služby Google Mobile Services, ktoré poskytujú ďalšie doplnkové služby, ako je prístup k vyhľadávaniu, hudbe, mapám, fotografiám a ďalším. Operačná pamäť telefónu poteší kapacitou 6 GB, s ktorou môžete hrať hry a obsluhovať aj viac aplikácií naraz. Všetky fotografie, videá a ďalšie súbory obsiahne vnútorná pamäť s veľkosťou 128 GB, ktorá uspokojí aj najnáročnejších používateľov a zvládne opakované natáčanie či veľké množstvo obsahu, napríklad filmov. V prípade, že sa dostanete do situácie, kedy pamäť mobilného telefónu nebude stačiť, možno ju rozšíriť použitím pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou 1000 GB.

Telefón Samsung poskytuje viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaistí NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) poskytuje bezdotykovú komunikáciu medzi zariadeniami na krátku vzdialenosť, často do 10 cm. To vám umožní bezkontaktné platby mobilom v obchodoch bez nutnosti vyťahovania platobnej karty. S podporou WiFi na svojom telefóne môžete jednoducho využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. S využitím technológie Bluetooth možno bezdrôtovo prepojiť telefón s rôznymi zariadeniami, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez použitia kábla. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Mobilný telefón je vďaka tejto technológii schopný zisťovať presnú geografickú polohu, čo je užitočné pre navigáciu, mapovanie, zaznamenávanie trás, hľadanie blízkych miest a veľa ďalších aplikácií.

Komunikujte a tešte sa z neobmedzenej zábavy

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prehliadanie obsahu na internete, posielanie a prijímanie e-mailov a veľa ďalšieho vám ponúknu rýchle 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) a GSM/GPRS (2G) dátové služby, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu zo streamovacích platforiem či spojenie s ostatnými cez videohovory maximálne svižné a bez akýchkoľvek zaseknutí. S mobilom môžete uskutočňovať hovory cez internet, čo je spôsob komunikácie, kedy sa hovory neuskutočňujú cez klasické telefónne siete, ale pomocou internetového spojenia. Komunikuje cez VoLTE.

Funkcie mobilu, ktoré sú šikovne navrhnuté

Užite si každý deň naplno s mobilom Samsung. Rozpoznávanie odtlačku prsta vám umožní rýchlo odomknúť telefón jednoducho dotykom. Pri sledovaní filmov alebo hraní hier si vychutnáte rozšírenú reprodukciu zvuku s funkciou Dolby Atmos. V jednom kanáli sa nesie zvuk streľby, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, to zaistí presnejšie a reálnejšie rozloženie zvuku v priestore. Pomocou MMS môžete s ostatnými zdieľať obsah, ktorý je rozmanitejší než len textové správy. Na smartfóne je k dispozícii funkcia OTG, ktorá dovoľuje pripojenie ďalších periférií vrátane myši alebo klávesnice. Premeňte svoj mobil na stolný počítač pomocou funkcie Samsung Desktop Experience. Pripojte ho k externému monitoru, klávesnici alebo myši a vytvorte si podobné používateľské prostredie, ako má klasický počítač. Vďaka senzoru priblíženia telefón rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby zabránil náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom) a nabíjací kábel (USB-C na USB-C)

Rozmery telefónu:

159,8 × 74,5 × 8,4 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

190 g

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 6,5"
Rozlíšenie displeja 2400 × 1080
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Hybridný slot
Slot na pamäťovú kartu Áno
Rozlíšenie zadnej kamery 12 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 32 Mpx
Rok predstavenia 2020

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, Rýchle bezdrôtové nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov v displeji, Reverzné bezdrôtové nabíjanie, Podpora MMS, OTG, Desktop režim (Samsung Dex), Dolby Atmos

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Odolnosť Vodoodolný
Stupeň krytia IP68
Verzia Gorilla Glass 3
Výška 159,8 mm
Šírka 74,5 mm
Hĺbka 8,4 mm
Hmotnosť 190 g
Farba Modrá

Displej

Uhlopriečka displeja 6,5 " (16,51 cm)
Typ displeja AMOLED
Vlastnosti displeja Gorilla Glass, HDR 10+
Obnovovacia frekvencia displeja 120 Hz
Jemnosť displeja 407 PPI
Tvar výrezu v displeji Kruh

Fotoaparát

Typ fotoaparátu Širokouhlý, Teleobjektív
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 1 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 12 Mpx
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom 8 Mpx
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom f/2,4
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu 12 Mpx
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu f/2,2
Rozlíšenie predného fotoaparátu 32 Mpx
Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,2
Maximálna svetelnosť f/1,8
Stabilizácia obrazu Optická
Optický zoom
Maximálne rozlíšenie videa 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps
Funkcie fotoaparátu Optický zoom, Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 4 500 mAh
Max. výkon drôtového nabíjania 25 W
Max. výkon bezdrôtového nabíjania 15 W
Max. výkon reverzného nabíjania 4,5 W
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 6 GB
Vnútorná pamäť 128 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB
Značka procesora Qualcomm
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 2,8 GHz (2 800 MHz)
Označenie procesora Qualcomm Snapdragon 865
Grafický akcelerátor Adreno 650

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Dátové služby 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM
Verzia Bluetooth 5
Volanie cez internet VoLTE

Konektory a senzory

Konektory USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity)

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení Nabíjačka (adaptér s káblom), Nabíjací kábel (USB-C na USB-C)

Software

Verzia operačného systému Android 10
Nadstavba Samsung One UI

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy S20 FE 5G

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM) Samsung Knox
Kód:  SAMO0203b1
Produktové číslo:  SM-G781BZBDEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19