Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Note 10 Lite gradientný strieborný

4,3 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note 10 Lite gradientný strieborný

Samsung Galaxy Note 10 Lite gradientný strieborný môžeme už na pohľad označiť za smartfón. Zásluhou jeho funkcií budete môcť pristupovať na internet, fotografovať aj natáčať nezabudnuteľné videá trojitým snímačom, odpočívať pri hraní hier alebo využívať rad užitočných aplikácií. RAM dosahuje veľkosť 6 GB. Disponuje tak nadštandardným výkonom aj pre virtuálnu realitu a 3D hry. Na všetky súbory a ostatné dáta je telefón opatrený vnútornou pamäťou s kapacitou 128 GB, je dostatočne veľkorysá, takže do zariadenia môžete nahrať množstvo obsahu a stovky súborov či aplikácií. Mobilu Samsung Galaxy Note 10 Lite gradientný strieborný zaistí prísun energie batéria, ktorá má dlhšiu výdrž vďaka netradičnej kapacite 4500 mAh. Vysoko dôležitým prvkom je konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C.

Základné funkcie smartfónu Samsung Galaxy Note 10 Lite gradientný strieborný

  • Obslúži SIM v konfigurácii Dual SIM
  • RAM 6 GB a procesor Samsung Exynos 9810
  • Vnútornú pamäť s kapacitou 128 GB rozšírite microSD kartou
  • NFC rozhranie na platby a synchronizáciu
  • Zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 12 Mpx
  • Na chrbte mobilného telefónu nájdete 3 snímače fotoaparátu
  • 25 W rýchleho nabíjania
  • Možnosť odomykať mobil rozpoznaním tváre
  • Mobil Samsung má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIN

Obrazovka a fotoaparát mobilného telefónu Samsung Galaxy Note 10 Lite gradientný strieborný

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom dostal Full HD rozlíšenie. Je založený na prémiovej AMOLED technológii so špičkovou kvalitou obrazu, ktorá príliš nezaťažuje batériu. Výbavu na fotenie predstavuje v mobilnom telefóne Samsung Galaxy Note 10 Lite gradientný strieborný sofistikovaný trojitý fotoaparát, 12Mpx teleobjektív (f/2,4), 12Mpx širokouhlý objektív (f/2,2) a hlavný 12Mpx objektív (f/1,7). Ostré a nerozmazané snímky garantuje optická stabilizácia snímača. Fotografovanie značne zjednoduší veľmi presné ostrenie fázovým posunom. Nevyhnutnou proprietou je praktická prisvetľovacia dióda. Pre nadšencov selfies má mobilný telefón predný snímač s rozlíšením 32 Mpx. Tento model má v sebe ukrytý jeden širokouhlý objektív. Môžete počítať s optickým zoomom, ktorý približuje 2×.

Smartfón Samsung Galaxy Note 10 Lite gradientný strieborný poteší skvelou výbavou

Mobilný telefón umožňuje využívať dvojicu SIM kariet. Rozšíriť úložisko internej pamäte možno s pomocou microSD karty. O ochranu mobilného telefónu pred neoprávneným vstupom do Samsung Galaxy Note 10 Lite gradientný strieborný sa postará čítačka odtlačkov prstov sofistikovane skrytá v displeji. Rýchle odomknutie zariadenia bez zdĺhavých hesiel či gest ponúka efektívne rozpoznávanie podoby tváre. Mnohým používateľom uľahčí život NFC rozhranie, ktoré umožní napríklad pohodlné a rýchle platby. Samozrejmosťou je podpora rýchleho pripojenia k internetu a snímače potrebné pre bezchybný chod všetkých aplikácií.

Parametre a špecifikácia

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM) Samsung Knox
Kód:  SAMO0183b2
Produktové číslo:  SM-N770FZSDXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06