Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Note10 Lite

4,3 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung Galaxy Note10 Lite

vlastnosti telefónu

163,7 mm

Samsung Galaxy Note10 Lite

76,1 mm

Samsung Galaxy Note10 Lite

8,7 mm

Hmotnosť telefónu: 199 g

Úhlopříčka displeje

6,7"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 10.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

4 500 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2× Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

76,1 × 163,7 × 8,7 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 + 12 + 12 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

1 TB Micro SDXC

slot na pamäťové karty

Váha

199 g

hmotnosť telefónu

Ikonický Galaxy teraz ešte dostupnejší

Mimoriadne krásny a dokonale ergonomický Samsung Galaxy Note10 Lite

Galaxy Note10 Lite vás očarí svojim vzhľadom a ohromí premyslenou ergonómiou. Kovový rámček s elegantným zakrivením je štýlový aj praktický zároveň - telefón vám skvele padne do ruky. Pevný, ale komfortný úchop oceníte pri bežných činnostiach aj náročnejšej práci, ktorú vám navyše môže pomôcť zvládnuť inteligentné vstavané pero S Pen. Aký z elegantných farebných variantov si vyberiete?




Fantasticky nekonečný displej

Na Note10 Lite toho teraz uvidíte ešte viac. Jeho 6,7" Infinity-O displej s Full HD+ rozlíšením, postavený na technológii Super AMOLED, vám poskytne maximálne mobilné zážitky. Videá, fotografie aj filmy zobrazí v nevídane sýtych a živých farbách a užijete si tiež výborný kontrast. Špičkový displej má v sebe okrem iného zabudovaný praktický senzor priblíženia, senzor svetla, ktorý sa postará o optimálnu mieru jasu, a tiež snímač odtlačkov prstov, ktorý vašim dátam zaistí špičkové zabezpečenie.



Využite unikátne inteligentné pero S Pen

Pero S Pen je na nezaplatenie, keď si potrebujete niečo rýchlo zapísať alebo keď chcete popustiť uzdu svojej kreativite - môžete ho pokojne použiť na vytvorenie vlastného unikátneho umeleckého diela. Je presné a jeho použitie je jednoduché a komfortné.



Ovládajte spúšť fotoaparátu aj ďalšie funkcie na diaľku

S Pen ponúka presný 0,7 mm hrot a vie rozpoznať 4 096 úrovní tlaku, takže ním budete písať rovnako komfortne, ako by ste použili ceruzku a papier. To ale nie je všetko, čo S Pen dokáže. Vďaka podpore Bluetooth funguje aj ako diaľkové ovládanie spúšte fotoaparátu. Pri fotení autoportrétov získate dokonalú slobodu a selfie tyč môžete nechať doma. Pomocou tlačidla na pere tiež môžete diaľkovo ovládať vybrané aplikácie - napríklad prechádzať medzi nadobudnutým fotografiami alebo pozastaviť a znova spustiť prehrávanie hudby.



Píšte poznámky aj na vypnutý displej

Funkciu Poznámky na vypnutom displeji oceníte, kedykoľvek nemáte čas nazvyš. Vysuňte pero S Pen - to jediné musíte urobiť, ak si niečo potrebujete rýchlo zapísať alebo zakresliť. Zápisky alebo náčrtky potom môžete uložiť k ostatným poznámkam alebo ich pripnúť na Always On displej.



Batéria s dlhou výdržou a rýchlym nabíjaním

Mobil Samsung Galaxy Note10 Lite s vami vždy udrží krok. Rýchlo analyzuje, ako ho používate, aby mohol efektívne riadiť spotrebu a vyťažiť maximum z batérie s luxusnou kapacitou 4 500 mAh. To isté platí pri super rýchlom nabíjaní. Nemusíte poľaviť a strácať čas - samotná jedna hodina v nabíjačke vám zaistí celodennú výdrž.



Vysoký výkon a úložisko pre náročných používateľov

Kombinácia 10 nm procesora a 6 GB RAM dodáva vášmu smartfónu Samsung Galaxy Note10 Lite dostatok výkonu, či už od neho chcete čokoľvek. Streamujte videá, hrajte a multitaskujte bez obmedzenia. To isté platí pri internej pamäti. Už základ v podobe 128 GB úložiska postačí na uloženie obrovského množstva aplikácií aj dát. Tí najnáročnejší používatelia potom majú možnosť rozšíriť kapacitu pomocou microSD karty, a to až na neuveriteľný 1 TB.



Špičkové, ale používateľsky prívetivé zabezpečenie

Na odomknutie telefónu môžete využiť tradičné kódy, heslá alebo vzory, ale k dispozícii máte tiež komfortnú, rýchlu a spoľahlivú biometrickú ochranu. Tá má podobu rozpoznania tváre a snímača odtlačkov prstov, ktorý je zabudovaný v displeji. Aj keď sa Galaxy Note10 Lite používa rovnako komfortne ako akýkoľvek iný smartfón, je pod výnimočne silnou ochranou v podobe riešenia Samsung Knox. Táto viacvrstvová platforma chráni telefón pred malvérom aj ďalšími hrozbami, a to nielen na softvérovej, ale dokonca aj na hardvérovej úrovni.



Pokročilé fotoaparáty a inteligentná práca s videom

Mobil Samsung Galaxy Note10 Lite svojimi tromi zadnými 12 Mpx objektívmi nadchne aj náročných mobilných fotografov. Špičkový hlavný objektív dopĺňa ultraširokouhlý objektív so 123° uhlom záberu - teda rovnakým, aký má ľudské oko. Ak namiesto rozľahlých panorám chcete fotiť skôr detaily, siahnite po teleobjektíve s 2× optickým zoomom a optickou stabilizáciou obrazu (OIS). Stabilné a plynulé budú aj vaše videá. Fotoaparát znižuje vibrácie okrem iného tým, že predpovedá pohyb na základe analýzy viac ako milióna záberov. Priamo v telefóne potom môžete videá editovať, aby boli rovno pripravené na publikáciu. Spojte viac klipov do jedného, vkladajte medzi scény prechody, meňte rýchlosť prehrávania, pridávajte titulky alebo do klipov dokonca vkladajte ilustrácie nakreslené pomocou S Pen.


Nechajte na záberoch vyniknúť to hlavné

Funkcia Živé zaostrenie vám umožní štýlovo rozostriť pozadie za hlavným fotografovaným objektom. Tento bokeh efekt, s ktorým fotky pôsobia úžasne profesionálne, môžete poznať zo snímok urobených zrkadlovkou. K dispozícii tiež máte ďalšie štýlové filtre, aby ste svoje fotografie mohli kedykoľvek unikátne ozvláštniť.



Parametre a špecifikácia

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM) Samsung Knox
Kód:  SAMO0183ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19