Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Note 10 Dual SIM čierny

4,8 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note 10 Dual SIM čierny

Samsung Galaxy Note 10 Dual SIM čierny je možné hneď na prvý pohľad označiť ako smartfón. Vďaka nemu budete môcť pristupovať na internet, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie trojitým fotoaparátom alebo hrať hry. RAM dosahuje veľkosť 8 GB. Disponuje výkonom, ktorý je vhodný aj pre virtuálnu realitu a 3D hry. Na všetky súbory a ostatné dáta je pripravená pamäť s objemom 256 GB, ktorá je pripravená aj na veľmi vysoké používateľské nároky, tým pádom sa v ukladaní obsahu nemusíte nijako špeciálne obmedzovať. Telefónu Samsung Galaxy Note 10 Dual SIM čierny dodáva zásobu energie batéria s kapacitou 3500 mAh. Potešiť vás dokáže rýchlym bezdrôtovým nabíjaním. Výrazným prvkom je aj konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Z hľadiska komfortu používania tiež rozhodne nemožno vynechať vodoodolnosť tohto smartphonu. Medzi prednosti patrí aj reverzné nabíjanie, pomocou ktorého budete môcť nabíjať bezdrôtovo cez svoj mobilný telefón aj iná zariadenie. Telefón Samsung disponuje nadstavbou Samsung One UI.

Zásadné prednosti smartfónu Samsung Galaxy Note 10 Dual SIM čierny

  • Pre SIM karty pripravená konfigurácia Dual SIM
  • Pripravený odolať aj vode
  • Operačná pamäť 8 GB a CPU Samsung Exynos 9825
  • Grafický akcelerátor Mali G76 M12
  • Rozhranie NFC zastúpi napríklad platobnú kartu
  • Zadný fotoaparát má rozlíšenie 12 Mpx
  • Chrbát mobilu má 3 snímače fotoaparátu
  • Rýchle káblové nabíjanie s výkonom 25 W, pričom to rýchle bezdrôtové má hodnotu 12 W
  • Inteligentná autorizácia prostredníctvom rozpoznania tváre
  • Max. výkon reverzného nabíjania: 9 W
  • Mobilný telefón Samsung má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Displej a fotovýbava mobilného telefónu Samsung Galaxy Note 10 Dual SIM čierny

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom dostal do vienka Full HD rozlíšenie. Je postavený na prémiovej AMOLED technológii s mimoriadne ostrými farbami a nižšou spotrebou batérie. Výbavu na fotenie predstavuje v telefóne Samsung Galaxy Note 10 Dual SIM čierny fotoaparát s trojicou šošoviek, 12Mpx teleobjektív (f/2,1), 16Mpx širokouhlý objektív (f/2,2) a hlavný 12Mpx objektív (f/1,5). Bezchybne ostré zábery garantuje optická stabilizácia. Samozrejmosťou je praktická prisvetľovacia dióda. Pre nadšencov zapálených do selfie fotiek ponúka mobilný telefón predný fotoaparát s rozlíšením 10 Mpx. Disponuje tiež optickým zoomom, ktorý približuje 2×.

Smartfón Samsung Galaxy Note 10 Dual SIM čierny prekvapí praktickou výbavou

Mobilný telefón vie obsluhovať 2 SIM karty. O zabezpečenie smartphonu Samsung Galaxy Note 10 Dual SIM čierny sa stará čítačka odtlačkov prstov sofistikovane skrytá v displeji. Cestu k rýchlemu odomykaniu zariadenia bez zadávania hesiel či gest sprístupňuje spoľahlivé rozpoznávanie tváre. Inovatívnou a stále obľúbenejšou funkciou je NFC rozhranie, ktoré umožní napríklad rýchlo a pohodlne platiť. V parametroch nájdete značku OTG, čo v tomto prípade znamená, že k mobilnému telefónu môžete pripojiť flash disk alebo externý HDD. Zariadeniu, samozrejme, nechýba ani podpora rýchleho pripojenia k sieťam a senzory nevyhnutné pre plnohodnotnú funkčnosť všetkých aplikácií.

Kód:  SAMO0176b1
Produktové číslo:  SM-N970FZKDXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18