Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Note 9 Clear View Standing Cover Čierne

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note 9 Clear View Standing Cover Čierne

Pohodlné sledovanie videa

Získajte pre svoj Samsung Galaxy Note9 ideálny doplnok na prehrávanie filmov a seriálov. Nastavte svoje puzdro Clear View Standing Cover do jedného z troch uhlov tak, aby vám poskytlo pohodlnejší zážitok pri sledovaní obľúbeného obsahu. Alebo ho umiestnite tak, aby ste jednoducho vytvorili tie najvydarenejšie selfie.


Intuitívne ovládanie bez otvárania

Majte prehľad o svojom telefóne aj so zavretým puzdrom. Informácie o kapacite batérie, prichádzajúcich hovoroch, ovládanie hudby a ďalšie funkcie vášho Galaxy Note9 sú vďaka špeciálnemu používateľskému rozhraniu krytu Clear View Standing Cover okamžite na očiach a dostupné aj bez nutnosti otvárania.


Všetky hrany v bezpečí

Ochranný kryt Clear View Standing Cover ubráni váš Galaxy Note9 pred každým poškriabaním. A pretože ho pre prístup k funkciám telefónu nemusíte otvárať, váš telefón bude neustále v bezpečí.


Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Note 9

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Materiál Plast
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Zatváranie na magnet, Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Typ a materiál

Použitie Každodenný
Kód:  SAAT1029b1
Produktové číslo:  EF-ZN960CBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19