Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110)

4,6 11 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Samsung Galaxy Note 8 WiFi White (GT-N5110)

Privítajte vášho nového každodenného spoločníka na ceste životom. Kreatívny tablet Samsung Galaxy Note 8 ponúka výborné pripojenie a vrtký výkon, je vybavený perom S Pen s prirodzeným držaním a má perfektné rozmery na to, aby mohol byť vždy s vami a okamžite po ruke. Vďaka svojej dlhej výdrži vás nezradí v tú najmenej vhodnú chvíľu a spoločne s operačným systémom Google Android si užijete hodiny a hodiny zábavy.

Dokonalá veľkosť na cesty


Navrhnutý pre všetky chvíle, kedy vás napadne inšpiratívna myšlienka. Tablet Note 8.0 je vyrobený pre mysliteľov, rojkov a všetkých, ktorí určujú smer. Zapíšte si myšlienku, načrtnite koncept, usporiadajte svoje nápady a vyjadrite svoju kreativitu, kedykoľvek pocítite inšpiráciu. Ideálne vám padne do ruky pri čítaní v metre, prezentovaní alebo sledovaní filmu v posteli.

Režim čítanie kníh s perom S Pen


Doprajte si dobrú knihu v akomkoľvek prostredí s režimom čítanie, v ktorom sa vám z displeja bude čítať ako z papiera. Optimalizovaná obrazovka poskytuje ideálne osvetlenie a farebný tón, ktoré prinášajú komfortné zážitky z čítania vo všetkých svetelných podmienkach. A vďaka možnosti priameho písania poznámok pomocou pera S Pen, ktoré sa vďaka svojej veľkosti ľahko drží, nebolo čítanie ešte nikdy príjemnejšie, a to dokonca aj na cestách.

Podpora viacerých okien


Zefektívnite svoj mobilný životný štýl prostredníctvom používania viacerých okien súčasne. Zapisujte si poznámky, hľadajte trasu cesty, kontrolujte e-maily či vyhľadávajte - robte všetko, čo potrebujete bez prepínania aplikácií. Pomocou inteligentných tlačidiel, kotré sa prispôsobujú polohe pera S Pen, môžete okná posúvať, zväčšovať na celú obrazovku alebo zatvárať.

Vdýchnite svojim nápadom život pomocou ťahov pera


Pero S Pen nie je len tak obyčajný nástroj. Môžete ním ovládať fyzické tlačidlá a tým získať ešte viac možností navigácie než predtým. Funkcia Air View vám umožní zobraziť náhľad akéhokoľvek súboru jednoduchým podržaním pera nad týmto súborom. Môžete jednoducho vytvárať veľmi presné výstrižky a pomocou rýchlych príkazov ľahko nájdete to, čo hľadáte. Budete sa diviť, ako ste bez tohto pera mohli až doteraz žiť.

Váš kalendár, poznámky a diár. Všetko na jednom mieste.


Život je plný dôležitých udalostí a pamätihodných okamihov - zachyťte ich všetky ľahko pomocou aplikácie S Planner. Zaznamenávajte si rikou udalosti a poznámky priamo do kalendára alebo si zapisujte svoje nápady pomocou pera, ktoré v ruke vzbudzuje prirodzený pocit. Svoje poznámky rukou môžete dokonca vyzdobiť a vymieňať ich s priateľmi a rodinou.

Špičkový výkon


Tablet Note zvládne bez problémov splniť všetky vaše požiadavky. Je vybavený výkonným štvor-jadrovým procesorom a 2 GB pamäte RAM, vďaka čomu budete môcť ľahko používať viac aplikácií súčasne, vyhľadávať informácie, prenášať multimediálny obsah alebo hrať hry.

Rýchle pripojenie


Kedykoľvek, kdekoľvek a rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Nenechajte sa brzdiť pomalým pripojením. Zostaňte v obraze s najnovšími verziami technológií WiFi Channel Bonding a GPS + Glonass.

Neúnavný pracant


V kancelárii, doma i na cestách potrebujete mobilné zariadenie, ktoré je neustále pripravené. Zvládnite viac práce a pracujte dlhšie s efektívnou batériou, ktorá vydrží celý deň a ešte dlho do noci. Používanie pera S Pen vám poskytne ešte viac času (až 14 hodín) na všetky činnosti, nech ste kdekoľvek.

Kód:  RS155l1
Produktové číslo:  GT-N5110ZWAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03