Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Note 7

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note 7

vlastnosti telefónu

73,9 mm

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 169 g

5,7"

uhlopriečka displeja

Android 6.0

typ operačného systému

3 500 mAh

výdrž batérie

Nano SIM

typ SIM karty

73,9 × 153,5 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

64 GB

vnútorná pamäť

12 Mpx

fotoaparát

LTE

najrýchlejší internet

microSDXC

slot na pamäťové karty

169 g

hmotnosť telefónu

Telefón stvorený pre veľké veci

Samsung Galaxy Note 7 ponúka vo svojom dokonale vybrúsenom tele súhru elegancie, výkonu a intuitívneho ovládania. Inovatívne technológie ako je zaoblený displej,snímač očnej dúhovky,vodeodolné telo, rýchle nabíjanie prostredníctvom USB-C konektora či multifunkčné dotykové pero robí z tohto modelu všestranné a bezpečné mobilné zariadenie. Čerešničkou na torte je vynikajúci HD displej a precízny 12Mpx fotoaparát.


Dokonalé krivky

Galaxy Note 7 na prvý pohľad zaujme elegantným kovovým vzhľadom a absolútne dokonalými krivkami. Pomocou 3D tvarovania bolo dosiahnuté presné zakrivenie 3D skla, ktoré lícuje s kovovou zliatinou a vytvára tak dokonale hladké a pevné telo telefónu.

Vždy ostré fotografie

12Mpx fotoaparát je vybavený špičkovým objektívom s vylepšenou svetelnosťou a obrazovým snímačom s väčšími pixelmi, ktorý zachytí o mnoho viac svetla, takže výsledné fotografie budú vždy krásne ostré a detailné. Dokonalé selfie zachytíte pomocou 5Mpx fotoaparátu umiestneného na prednej strane telefónu.

Precízny displej

Prednej strane telefónu jednoznačne dominuje 5,7" Super AMOLED displej s rozlíšením 2 560 × 1 440 px, ktorý sa radí medzi jedny z najlepších vo svojej triede. Elegantne zaoblený displej sa pýši vysokou jemnosťou, sýtymi farbami, výbornou čitateľnosťou na priamom slnku a tiež zvýšenou odolnosťou skla.

Dychberúci výkon

Osemjadrový procesor Samsung Exynos 8890 v kombinácii s výkonným grafickým čipom a 4 GB pamäte zaistí vynikajúci výkon od hrania náročných hier po streamovanie HD videa. Všetky procesy v telefóne teraz prebiehajú oveľa rýchlejšie a plynulejšie a to aj vďaka novej verzii operačného systému Android 6.0.


Inteligentné pero S Pen

Doménou radu Galaxy Note je praktické pero, ktoré rozširuje funkcie telefónu a tiež zlepšuje jeho ovládanie. Stačí vytiahnuť S Pen z tela telefónu a zvoliť jeden zo šiestich režimov jeho použitia. Okrem písania poznámok, kreslenia po displeji a svižného prepínania medzi aplikáciami môžete využiť napr. režim Translate, ktorý automaticky preloží slovo označené perom. Aktiváciou režimu Lupa zase môžete perom jednoducho zväčšiť vybranú oblasť obrazovky.


Snímač očnej dúhovky

Pre úplnú ochranu vašich dát a zabezpečenie telefónu ponúka Galaxy Note 7 prelomovú novinku. Zariadenie je totiž vybavené snímačom očnej dúhovky Iris Scanner. Predná strana telefónu je osadená niekoľkými snímačmi vrátane infračerveného, pomocou ktorých zaobstaráte snímku dúhovky. Snímka je následne prekódovaná a porovnaná s informáciami uloženými v telefóne. Ak sú informácie totožné, dôjde k odomknutiu prístroja.


Špičková odolnosť

Telefón Galaxy Note 7 sa už nebudete báť používať v daždi a môžete ho pokojne položiť aj na mokrý povrch. Vďaka ochranným prvkom, ktoré majú certifikované krytie IP68, telefón prežije aj pád do vody. Bez obáv môžete hrať hry pri bazéne, obstarávať selfie na pláži alebo si zavolať v daždi taxi.


Revolúcia v dobíjaní

Batéria s kapacitou 3 500 mAh ponúka dostatočnú kapacitu pre niekoľkodennú prevádzku telefónu i pri používaní náročnejších aplikácií. Novinkou je konektor USB-C, ktorý okrem ohromujúcej prenosovej rýchlosti umožňuje zariadenie veľmi rýchlo dobíjať. Stačí na pár minút pripojiť nabíjačku a získate energiu pre niekoľkohodinovú prevádzku telefónu. Galaxy Note 7 je rovnako vybavený podporou bezdrôtového nabíjania.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Odolnosť Vodoodolný

Displej

Uhlopriečka displeja 5,7 " (14,48 cm)
Typ displeja AMOLED

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 12 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 5 Mpx

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDXC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 256 GB
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 2,3 GHz (2 300 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM

Software

Verzia operačného systému Android 6.0 Marshmallow

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 169 g
Výška 153,5 mm (15,35 cm)
Šírka 73,9 mm (7,39 cm)
Hĺbka 7,9 mm (0,79 cm)
Kód:  SAMO0143x
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16