Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Note 3 (N9005) White

4,7 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note 3 (N9005) White

Jedno z technicky najvyspelejších zariadení kórejskej firmy Samsung - Galaxy Note 3 - je presne napoly cesty medzi tabletom a telefónom, a berie si z oboch svetov len to najlepšie. Oproti predchádzajúcej verzii u neho nájdete väčšiu obrazovku s ešte jemnejším rozlíšením, oveľa výkonnejší procesor, najnovší operačný systém Google Android 4.3 aj unikátne pero S Pen. Smartfón si zachováva veľmi elegantný dizajn s textúrovaným chrbtom, ktorý pripomína kožu, je ešte ľahší - váži len 168 gramov - a o viac ako milimeter tenší.
 

Ani tablet, ani telefón



Veľký Super AMOLED panel s rozlíšením 1920 x 1080 pixelovuhlopriečku 5,7" (14,43 cm) a môže sa pochváliť vysokým kontrastom aj realistickými farbami. Cez svoju veľkosť sa vám pohodlne vojde do ruky. Umožní vám efektívnu prácu s grafickým perom S Pen, ale tiež sledovanie vašich obľúbených programov a filmov v rozlíšení Full HD (1080p). Samsung Galaxy Note 3 dokáže vďaka veľkému displeju a výkonu zabezpečiť pokročilý multi-tasking - dve rôzne aplikácie možno pripnúť každú na jednu stranu obrazovky a pracovať s nimi súbežne. Môžete si tak napríklad písať poznámky, zatiaľ čo sledujete film.


V malom tele, výkonné srdce


Vysoký výkon procesora Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 s taktom 2,3 GHz a štyrmi jadrami Krait 400 vám dá istotu, že nebudete musieť zbytočne čakať na načítanie aplikácií. Systém reaguje plynulo a rýchlo, hry si užijete naplno - tiež vďaka neskutočným 3 GB operačnej pamäte. O akceleráciu graficky náročných scén sa stará najnovší GPU Adreno 330. Prepracovaný stylus S Pen je teraz ešte praktickejším nástrojom - jediným cvaknutím vás prenesie do aplikácie, ktorú potrebujete. Tiež multi-tasking je vďaka nemu jednoduchší - stačí namaľovať štvoruholník akejkoľvek veľkosti a otvorí sa okno novej aplikácie.

13Mpx fotoaparát nabitý funkciami


Zadný fotoaparát je vybavený snímačom so spätným osvetlením (BSI), ktorý má rozlíšenie 13megapixelov. Samozrejmosťou je autofokus, prisvetľovací LED blesk a uzávierka s nulovým oneskorením. Predná 2megapixelová kamera je obohatená o chytrú stabilizáciu, ktorú najlepšie využijete na video hovory. Je tu možnosť natáčať video vo Full HD či so snímkovaním 120 rámčekov za sekundu, čo je vhodné najmä pri snímanie spomalených záberov. Nechýbajú ani ďalšie pokročilé funkcie - Panoráma, HDR, detekcia úsmevu alebo možnosť uložiť súradnice vytvorenej snímky rovno do fotky, tzv Geo-tagging.


Pripojenie vždy na dosah


Extra rýchle pripojenie k internetu si môžete užiť vďaka podpore najnovších sietí 4. generácie (LTE). Telefón je možné bezdrôtovo pripojiť vďaka duálnej Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac) a rozhraniu Bluetooth 4.0, praktický je tiež čoraz obľúbenejší štandard NFC. V konektorovej výbave nájdete nevyhnutný 3,5 mm slúchadlový jack, Micro USB aj port s podporou MHL. Vnútornú pamäť o kapacite 32 GB možno rozšíriť až o ďalších 64 GB, pomocou pamäťových kariet typu microSD, microSDHC alebo microSDHC.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5,7 " (14,48 cm)
Typ displeja AMOLED

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 2 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2,2
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 2,3 GHz (2 300 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.3 Jelly Bean
Kód:  RS155n3
Produktové číslo:  SM-N9005ZWEETL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13