Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Note 3 (N9005) Black

4,8 81 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note 3 (N9005) Black

Jedno z technicky najvyspelejších zariadení kórejskej firmy Samsung - Galaxy Note 3 - je presne na pol ceste medzi tabletom a telefónom a berie si z oboch svetov len to najlepšie. Oproti predchádzajúcej verzii v ňom nájdete väčšiu obrazovku s ešte jemnejším rozlíšením, oveľa výkonnejší procesor, najnovší operačný systém Google Android 4.3 aj unikátne pero S Pen. Smartfón si zachováva veľmi elegantný dizajn s textúrovanou zadnou časťou pripomínajúcou kožu, je ešte ľahší - váži len 168 gramov - a o viac ako milimeter tenší.
 

Ani tablet, ani telefón



Veľký Super AMOLED panel s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov uhlopriečku 5,7" (14,43 cm) a môže sa pochváliť vysokým kontrastom aj realistickými farbami. Aj  napriek svojej veľkosti sa vám pohodlne zmestí do ruky. Umožní vám efektívnu prácu s grafickým perom S Pen, ale tiež sledovanie vašich obľúbených programov a filmov v rozlíšení Full HD (1080p). Samsung Galaxy Note 3 dokáže vďaka veľkému displeju a výkonu zabezpečiť pokročilý multi-tasking - dve rôzne aplikácie možno pripnúť každú na jednu stranu obrazovky a pracovať s nimi súčasne. Môžete si tak napríklad písať poznámky, zatiaľ čo sledujete film.


V malom tele výkonné srdce


Vysoký výkon procesora Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 s taktom 2,3 GHz a štyrmi jadrami Krait 400 vám dá istotu, že nebudete musieť zbytočne čakať na načítanie aplikácií. Systém reaguje plynulo a rýchlo, hry si užijete naplno - tiež vďaka neskutočným 3 GB operačnej pamäte. O akceleráciu graficky náročných scén sa stará najnovšia GPU Adreno 330. Prepracovaný stylus S Pen je teraz ešte praktickejším nástrojom - jediným klepnutím vás prenesie do aplikácie, ktorú potrebujete. Aj multi-tasking je vďaka nemu jednoduchší - stačí namaľovať štvoruholník akejkoľvek veľkosti a otvorí sa okno novej aplikácie.

13Mpx fotoaparát nabitý funkciami


Zadný fotoaparát je vybavený snímačom so spätným osvetlením (BSI), ktorý má rozlíšenie 13 megapixelov. Samozrejmosťou je autofokus, prisvetľovací LED blesk a uzávierka s nulovým oneskorením. Predná 2-megapixelová kamera je obohatená o inteligentnú stabilizáciu, ktorú najlepšie využijete s video hovormi. Je tu možnosť natáčať video vo Full HD či so snímkovaním 120 rámčekov za sekundu, čo je vhodné najmä pri snímaní spomalených záberov. Nechýbajú ani ďalšie pokročilé funkcie - Panoráma, HDR, detekcia úsmevu alebo možnosť uložiť súradnice vytvorenej snímky rovno do fotky, tzv. Geo-tagging.


Pripojenie vždy na dosah


Extra rýchle pripojenie na internet si môžete užiť vďaka podpore najnovších sietí 4. generácie (LTE). Telefón je možné bezdrôtovo pripojiť vďaka duálnej Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac) a rozhraniu Bluetooth 4.0, praktický je tiež stále obľúbenejší štandard NFC. V konektorovej výbave nájdete nevyhnutný 3,5 mm slúchadlový jack, micro USB aj port s podporou MHL. Vnútornú pamäť s kapacitou 32 GB možno rozšíriť až o ďalších 64 GB pomocou pamäťových kariet typu microSD, microSDHC alebo microSDXC.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5,7 " (14,48 cm)
Typ displeja AMOLED

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 2 Mpx
Maximálna svetelnosť f/2,2
Maximálne rozlíšenie videa 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 2,3 GHz (2 300 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.3 Jelly Bean
Kód:  RS155n1
Produktové číslo:  SM-N9005ZKEETL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18