Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE Black (SM-P6050)

4,8 49 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE Black (SM-P6050)

Najnovší high-end tablet firmy Samsung je ideálny profesionálny nástroj aj multimediálny spoločník. Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition vylepšuje to, čo predchádzajúcej verzii chýbalo k dokonalosti. V nadštandardnej výbave tak nechýba veľká obrazovka s veľmi jemným rozlíšením, výkonný procesor, najnovší operačný systém Google Android 4.3 ani unikátne pero S Pen. Aj napriek neuveriteľnému množstvu funkcií a výkonnému hardvéru si zariadenie zachováva elegantný dizajn, len 545 gramov hmotnosti a hrúbku necelých 8 milimetrov.

Multimédiá aj efektivita


Multi-dotykový panel s technológiou Super clear LCD a rozlíšením 2560 X 1600 pixelov (WQXGA) má uhlopriečku 10,1" (25,65 cm) a výborné podanie farieb. Umožní vám ľahkú prácu s grafickými aplikáciami aj sledovanie filmov vo Full HD. Samsung Galaxy Note 10.1 vďaka veľkému displeju zaisťuje pokročilý multi-tasking - dve rôzne aplikácie možno pripnúť každú na jednu stranu obrazovky a pracovať s nimi súbežne. Môžete tak napríklad písať poznámky, zatiaľ čo sledujete film.

High-end bez kompromisov


Za až neuveriteľne vysoký výkon tabletu je zodpovedný procesor Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 s taktom 2,3 GHz a štyrmi jadrami Krait 400. Akceleráciu grafiky zabezpečuje najnovší GPU čip Adreno 330, prekvapia aj pozoruhodné 3 GB operačnej pamäte. Vylepšené, do detailu prepracované pero S Pen prináša okrem pohodlného písania a kreslenia aj komfortný prístup k aplikáciám, v ktorých ho naplno využijete.

Nadštandardný fotoaparát a ďalšia výbava


Zadný foťák je vybavený snímačom so spätným osvetlením (BSI), ktorý má rozlíšenie 8 megapixelov. Samozrejmosťou je automatické zaostrovanie, LED blesk a veľmi rýchla závierka. Integrovaná je tiež predná kamera, určená na video hovory, ktorá má 2 megapixely. Nechýba možnosť natáčať kvalitné Full HD video aj ďalšie pokročilé funkcie - Panorama, Geo tagging, detekcia úsmevu alebo časovač.

Internet kdekoľvek a kedykoľvek


Pripojenie na internet si môžete užiť vďaka slotu na SIM kartu s podporou najnovších sietí 4. generácie (LTE). Tablet je možné bezdrôtovo pripojiť s duálnou Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac) a rozhraním Bluetooth 4.0. V konektorovej výbave nájdete 3,5 mm slúchadlový jack, Micro USB aj port s podporou MHL. Vnútornú pamäť s kapacitou 32 GB možno rozšíriť o ďalších až 64 GB pomocou pamäťovej karty typu microSDHC.

Kód:  RS155m1
Produktové číslo:  SM-P6050ZKEXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03