Obnoviť stránku

Samsung Galaxy J7 Duos (2017) modrý

4,7 49 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy J7 Duos (2017) modrý

Vlastnosti telefónu

152,5 mm

Predný pohľad

74,8 mm

Zadný pohľad

8 mm

Hmotnosť telefónu: 181 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 7.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

3600 mAh

výdrž batérie

MicroSim

nanosím

typ SIM karty

Rozměry

74,8 × 152,5 × 8 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

181 g

hmotnosť telefónu

Aktualizovaná verzia Dual SIM mobilného telefónu Samsung Galaxy J7 Duos pre rok 2017 prináša vylepšenia oproti staršiemu modelu. Telefónu dominuje veľký 5,5 "Super AMOLED displej s FullHD rozlíšením a hladký chod zaisťuje štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,6 GHz s operačnou pamäťou RAM s kapacitou 3 GB. Galaxy J7 Duos (2017) má kvalitné spracovanie so zaobleným celokovovým dizajnom v modrom prevedení, ktorý je jednoduchý a elegantný. Veľkosť internej pamäte je 16 GB, ktorú je možné rozšíriť s microSD kartou s kapacitou až 256 GB. Vo výbave nechýba kvalitný 13Mpx fotoaparát a 13Mpx predná selfie kamera. Nechýbajú ani obvyklé funkcie ako Bluetooth, GPS, Wi- Fi a microUSB konektor pre nabíjanie a synchronizáciu dát. V telefóne je predinštalovaný operačný systém Google Android 7.0 a výdrž na nabitie istí batéria s kapacitou 3600 mAh.

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Samsung Galaxy J7 Duos (2017) modrý

  • Kvalitné spracovanie s elegantným celokovovým dizajnom v modrom prevedení
  • Veľký 5,5" Super AMOLED displej s FullHD rozlíšením
  • Štvorjadrový procesor s 3 GB RAM
  • 13Mpx fotoaparát a 13Mpx selfie kamera
  • Dual SIM - možnosť používať dve telefónne čísla naraz
  • Google Android 7.0

Veľký 5,5" displej

Samsung Galaxy J7 Duos (2017) disponuje veľkým 5,5" Super AMOLED displejom s rozlíšením 1920 × 1080 pixelov, ktorý je chránený vysoko odolným 2.5D sklom, ktoré podčiarkuje elegantný dizajn telefónu v tomto modrom prevedení. Oproti konvenčným LCD displejom dokáže Super AMOLED displej zobrazovať sýte farby a hlboké odtiene čiernej.

Kvalitný fotoaparát pre pekné momentky

Všetky momenty vášho života zachytíte v perfektnej kvalite. Zadný 13Mpx fotoaparát telefónu Galaxy J7 s automatickým zaostrovaním a svetelnosťou f/1.7 je zárukou toho, že vaše fotografie budú vyzerať skvele aj v horších svetelných podmienkach. Pri fotografovaní na výšku môžete zmeniť umiestnenie spúšte a vďaka tomu zvládnete zábery zachytiť aj jednou rukou. S telefónom dokážete fotiť tiež selfie, ktoré budú doslova žiariť farbami a bohatými detailmi. Vďaka osvetleniu predného fotoaparátu sa vyfotíte v skvelej kvalite dokonca aj v tme. Pre zachytenie tej najlepšej pózy môžete uzávierku fotoaparátu aktivovať len pomocou jednoduchého gesta.

Šikovné aplikácie, ktoré si obľúbite

Samsung Galaxy J7 Duos (2017) je dodávaný s mnohými aplikáciami a službami, ktoré spríjemnia váš život. Pomocou služby Samsung Cloud objavte široké možnosti zálohovania, synchronizácie a ukladania dát. Spôsob chatovania môžete prispôsobiť presne svojim potrebám. Galaxy J7 vám umožní jednoducho používať dva rozdielne účty rovnakej aplikácie. Prepínanie medzi kontaktmi a ich správu a nastavenie zvládnete pohodlne aj z domovskej obrazovky.

Kód:  SSAMO0007c
Produktové číslo:  SM-J730FZSDORX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03