Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy J6+ Dual SIM červený

4,7 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy J6+ Dual SIM červený

Vlastnosti telefónu

161,4 mm

Samsung Galaxy J6+

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

76,9 mm

Samsung Galaxy J6+

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 178 g

Uhlopriečka displeja

6"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 8.1

typ operačného systému

Výdrž batérie

3 300 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

76,9 × 161,4 × 7,9

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 + 5 + 8 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

178 g

hmotnosť telefónu


Väčšia obrazovka, viac zážitkov 

Ponorte sa do šesťpalcového Infinity displeja Samsung Galaxy J6+. Vďaka svojmu HD+ rozlíšeniu a pomeru strán 18,5 : 9 vám poskytne perfektné sledovanie a komfortné ovládanie. Ale pohľadom na obrazovku telefónu všetko iba začína. Zoznámte sa s ďalšími detailmi štýlového smartfónu Samsung.



Vyberte si z pestrej palety

Dravosť červeného prevedenia. Klasická elegancia čiernej farby alebo moderná podoba v sivom odtieni? Nech už zvolíte akúkoľvek verziu Galaxy J6+, získate mobilný telefón s prémiovým vzhľadom. Zaoblené hrany telefónu a lesklý povrch jeho tela sú navyše nielen štýlové, ale poskytujú aj komfortnejšiu manipuláciu.



Vytvárajte snímky s efektom bokeh

S duálnym zadným fotoaparátom Samsung Galaxy J6+ získate jedinečný nástroj pre svoju kreativitu. Oba jeho objektívy spolupracujú na perfektnom zachytení skutočnosti a súčasne vám umožňujú ju originálne upraviť. Dynamické zaostrenie premení bežný portrét na precízne zaostrené dielo s efektom bokeh v pozadí záberu. A hĺbku ostrosti svojich fotografií môžete zmeniť aj po tvorbe samotnej snímky.



Stlačte spúšť fotoaparátu

Na čokoľvek Galaxy J6+ namierite, to zachytíte vo vysokej kvalite. Duálny zadný fotoaparát s rozlíšením 13 a 5 Mpx spolu so svetelnosťou f/1,9 a f/2,2 je na prednej strane doplnený selfie fotoaparátom s 8 Mpx rozlíšením. Navyše vám k solídnym parametrom fotografickej výbavy Galaxy J6+ ponúkne aj pohodlnú pomôcku v podobe pohyblivého tlačidla spúšte, ktoré vám nikdy nebude prekážať v zábere.



Žiarivé úsmevy vo dne v noci

Duálny fotoaparát Galaxy J6+ bude vašim spoľahlivým spoločníkom bez ohľadu na časť dňa. Jeho hodnoty svetelnosti (f/1,9 pri 13 Mpx fotoaparáte a f/2,2 pri 5 Mpx fotoaparáte) vám umožnia zachytiť aj nočnú zábavu ostro a bez neestetického šumu. Podobne dobre vám v zlom svetle poslúži aj predný fotoaparát. Pre skutočne jasné selfie je totiž vybavený trojúrovňovým LED bleskom. A vďaka inteligentným funkciám telefónu zo svojich snímok ľahko vytvoríte príbehy a roztriedite ich podľa obsahu.



Originálne filtre pre vaše fotografie

Aj skutočne krásny záber môže byť ešte lepší – a originálnejší. Galaxy J6+ vám v tomto ohľade pomôže bohatou ponukou kreatívnych filtrov, fotografických režimov a samolepiek. Vaše fotografie sa vďaka nim posunú na úplne novú úroveň kreatívnej zábavy. Alebo vám prinajmenšom vyčaria ešte väčší úsmev na tvári!



Perfektný trojrozmerný zvuk

Presvedčte sa o tom, že aj mobilný telefón vám môže poskytnúť vynikajúci zážitok z počúvania. Vďaka technológii Dolby Atmos si vychutnáte viackanálovú zvukovú stopu filmov aj svoje obľúbené songy v dychberúcej kvalite a v priestorovom podaní. Samsung Galaxy J6+ skrátka výborne funguje, dobre vyzerá, nádherne fotí – a skvelo znie.



Prvotriedne zabezpečenie a možnosť dvoch účtov

Galaxy J6+ vám pomôže s oddelením súkromia a práce, aj so zabezpečením vašich dát. Funkcia Dual Messenger vám dáva možnosť používať dva profily v jednej komunikačnej aplikácii naraz, takže správu pre kamarátov už vaši klienti nedostanú. Rýchle a spoľahlivé odomykanie vám sprostredkuje technológia rozpoznania tváre a čítačka odtlačkov prstov, ktorá je vďaka umiestneniu na boku telefónu vždy na dosah a ktorá sa hodí tiež pri prihlasovaní do rôznych aplikácií. A vaše dáta ľahko ochránite v zašifrovanom Zabezpečenom priečinku.

Kód:  SSAMO0164b2
Produktové číslo:  SM-J610FZRNORX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16