Obnoviť stránku

Samsung Galaxy J4+ Dual SIM

4,5 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy J4+ Dual SIM

Vlastnosti telefónu

161,4 mm

76,9 mm

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 178 g

Úhlopříčka displeje

6"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 8.1

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 300 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

76,9 × 161,4 × 7,9

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

178 g

hmotnosť telefónu


Väčšia obrazovka, viac zážitkov

Ponorte sa do 6" Infinity displeja Samsung Galaxy J4+. Vďaka svojmu HD+ rozlíšeniu a pomeru strán 18,5:9 vám poskytne perfektný pohľad aj komfortné ovládanie. Ale pohľadom na obrazovku telefónu všetko len začína. Zoznámte sa s ďalšími detailmi štýlového smartphonu Samsung.



Zvoľte si z pestrej palety

Pôvab ružového prevedenia. Klasická elegancia čiernej farby. Alebo luxusná podoba v zlatom odtieni? Či už zvolíte akúkoľvek podobu Galaxy J4+, získate mobilný telefón s prémiovým vzhľadom. Zaoblené hrany telefónu a lesklý povrch jeho tela sú navyše nielen štýlové, ale poskytujú aj komfortnejšiu manipuláciu.



Stlačte spúšť fotoaparátu

Na čokoľvek Galaxy J4+ namierite, to zachytíte vo vysokej kvalite. Zadný fotoaparát s rozlíšením 13 Mpx a so svetelnosťou f/1,9 je na prednej strane doplnený selfie fotoaparátom s 5 Mpx rozlíšením. Navyše k solídnym parametrom fotografickej výbavy vám Galaxy J4+ ponúkne aj pohodlnú pomôcku v podobe pohyblivého tlačidla spúšte, ktoré vám nikdy nebude prekážať v zábere.



Žiarivé úsmevy vo dne v noci

Fotoaparát Galaxy J4+ bude vašim spoľahlivým spoločníkom bez ohľadu na dennú dobu. Hodnota svetelnosti zadného fotoaparátu f/1,9 vám umožní zachytiť aj nočnú zábavu ostro a bez nevzhľadného šumu. Podobne dobre vám v zlom svetle poslúži aj predný fotoaparát so svetelnosťou f/2,2. Ten je pre naozaj žiarivé selfie navyše vybavený trojúrovňovým LED bleskom. A vďaka inteligentným funkciám telefónu zo svojich snímok ľahko vytvoríte príbeh a roztriedite ich podľa ich obsahu.



Originálne filtre pre vaše fotografie

Aj skutočne krásny snímok môže byť ešte o niečo lepší – a originálnejší. Galaxy J4+ vám v tomto smere pomôže bohatou ponukou kreatívnych filtrov, fotografických režimov a samolepiek. Vaše fotografie sa vďaka nim posunú na úplne novú úroveň kreatívnej zábavy. Alebo vám prinajmenšom vyčaria ešte väčší úsmev na tvári!



Perfektný trojrozmerný zvuk

Presvedčte sa o tom, že aj mobilný telefón vám môže poskytnúť vynikajúci zážitok z počúvania. Vďaka technológii Dolby Atmos si vychutnáte viackanálovú zvukovú stopu filmov aj svoje obľúbené songy v dychberúcej kvalite a v priestorovom podaní. Samsung Galaxy J4+ jednoducho výborne funguje, dobre vyzerá, krásne fotí – a skvele znie.




Spoľahlivé zabezpečenie aj možnosť dvoch účtov

Galaxy J4+ vám pomôže s oddelením súkromia a práce aj so zabezpečením vašich dát. Dual Messenger vám dáva možnosť používať dva profily v jednej komunikačnej aplikácii naraz, takže správu pre kamarátov už vaši klienti nedostanú. Rýchle a spoľahlivé odomykanie vám potom sprostredkuje technológia rozpoznania tváre. A vaše dáta ľahko ochránite v zašifrovanej Zabezpečenej zložke.


Kód:  SAMO0165ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02