Obnoviť stránku

Samsung Galaxy J3 Duos (2016) biely

4,5 167 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy J3 Duos (2016) biely

Vlastnosti telefónu

71 mm

Samsung Galaxy J3 Duos

142,3 mm

Samsung Galaxy J3 Duos


7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 138 g

Uhlopriečka displeja

5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 5.1

Typ operačného systému

Kapacita batérie

2 600 mAh

Batéria

microSIM

microSIM

Typ SIM karty

Rozmery

71 × 142,3 × 7,9 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

8 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx + 5 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť

138 g

Hmotnosť telefónu

Intenzívny zážitok zo sledovania

Telefón Samsung J3 Duos ponúka detailne prepracovanú prednú stranu so špičkovým 5" AMOLED displejom, ktorý vás oslní živými farbami, vysokým kontrastom a perfektnou viditeľnosťou z rôznych uhlov. Vďaka tomu sa prehrávanie videa či prezeranie fotografií stane ozajstným zážitkom pre vaše oči.

Pohodlný minimalizmus

Hrúbka tela je len 7,9 mm, vďaka čomu sú telefóny radu Galaxy J3 znateľne kompaktnejšie, elegantnejšie a pohodlnejšie sa používajú. Zúžený rámik (4,56 mm) a ergonomický tvar zaručia, že telefón skvele padne do ruky.

Kvalitné snímky v každej situácii

Zadná strana telefónu je vybavená 8 Mpx fotoaparátom, s ktorým urobíte kvalitné a ostré snímky v každej situácii. Na pohodlné fotenie aj pri zníženom svetle je k dispozícii funkcia automatického ostrenia a prisvetľujúca dióda. S prednou kamerou s rozlíšením 5 Mpx zaobstaráte úžasné selfie snímky a je vhodná aj na videokonferencie.

Vylepšená batéria

Galaxy J3 Duos je vybavený batériou s vysokou kapacitou 2 600 mAh, vďaka čomu si užijete viac multimediálnej zábavy bez toho, aby ste si robili starosti o výdrž akumulátora. Pomocou špeciálneho režimu úspory energie, ktorý deaktivuje nepotrebné funkcie, môžete efektívne znížiť spotrebu batérie a telefón používať dlhšiu dobu.


Smart Manager
 

Smart Manager

Nástroj Smart Manager vám ponúkne prehľad o všetkých dôležitých parametroch vášho Galaxy J3. Na jedinej obrazovke sú pohromade informácie o stave akumulátora, úložnom priestore, stave pamäte atď.

Vysoký výkon
 

Vysoký výkon

O rýchly chod systému sa postará štvorjadrový procesor spoločne s 1,5 GB pamäťou RAM. Vďaka tejto konfigurácii si užijete úplne plynulé prezeranie webových stránok, sledovanie HD videa či hranie menej náročných hier.

 
Kód:  SSAMO00010b
Produktové číslo:  SM-J320FZWDORX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03