Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Grand Neo Duos (GT-I9060) Lime Green

3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Grand Neo Duos (GT-I9060) Lime Green

Inteligentný telefón z dielní Samsungu, ktorý zaujme predovšetkým veľkým 5,01" displejom a možnosťou vloženia 2 SIM kariet súčasne. Grand Neo Duos využíva preverený zaoblený tvar, ktorý je charakteristický pre všetky telefóny z radu Galaxy a užívateľovi zaistí pohodlné uchopenie. Pomer ceny k hardvérovej výbave je tiež veľmi priaznivý, čím sa stáva dostupnejším pre viac užívateľov.

Jeho potenciál ako výkonného smartfónu si naplno užijete vďaka už spomínanému 5,01" TFT displeju s rozlíšením 800 × 480. O svižný chod systému sa postará štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz, ktorému napomáha celý 1 GB RAM pamäte. Na zachytenie zážitkov je pripravená dvojica fotoaparátov: zadný s automatickým zaostrovaním a integrovaným LED bleskom a rozlíšením 5 megapixelov a predná kamera s VGA rozlíšením. Všetko, čo zachytíte, si samozrejme môžete uložiť a kedykoľvek prehrať z 8 GB internej pamäte s možnosťou rozšírenia MicroSD kartou až na 64 GB .
S využitím operačného systémom Android 4.2, je používanie intuitívne a rýchle. Kompletne prispôsobiteľná domovská obrazovka s niekoľkými sekciami zariadi prístup k hlavným funkciám, obľúbeným kontaktom a všetkému, čo by ste chceli mať dostupné na jediný dotyk. Konektivitu telefónu zaistí Micro USB konektor, Wifi alebo Bluetooth a navyše aj GPS navigácia. Ak máte dve telefónne čísla a nebaví vás už so sebou nosiť dva mobily, je pre vás toto zariadenie priamo vyslobodením. Môžete v ňom mať vloženú súkromnú aj firemnú SIM kartu naraz a jednoducho medzi nimi prepínať. Čerešničkou je potom možnosť výberu z viacerých farebných variantov.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5,01 " (12,73 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  SAMO0101c
Produktové číslo:  GT-I9060EGDETL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17