Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Fit2 čierny

4,7 36 hodnotení

Samsung Galaxy Fit2 čierny

Osobný kouč pre vaše zdravie

V rytme moderných technológií

Zdolávajte prekážky bystrejšie. So športovým náramkom Galaxy Fit2 od spoločnosti Samsung získate kompletný prehľad o vašom výkone. Analýza výsledkov a nastavenie cieľov bude znovu o niečo jednoduchšie. Ergonomický dizajn, 1,1" AMOLED displej a nádherné 3D sklo budú skvelým doplnkom vášho zápästia pri športe či spoločenských udalostiach. Sledujte informácie o vašom tepe, počte prejdených krokov či spálených kalóriách.

Komfort a štýl

Športový náramok Galaxy Fit2 je ešte tenší a pohodlnejší než jeho predchodca Galaxy Fit. Je pripravený stať sa vašou každodennou súčasťou s ultraštíhlym 11,1mm prevedením. Užitočná je tiež praktická drážka odvádzajúca pot, ktorá zabraňuje jeho hromadeniu a nepríjemnej vlhkosti. Po tréningu sa preto môžete venovať obľúbeným činnostiam bez toho, aby ste si museli náramok odopínať.

Vodoodolný dizajn

Prekonajte svoje plavecké limity. S inteligentnými hodinkami Galaxy Fit2 budete v suchu aj vo vode. S armádnou certifikáciou 5ATM zvládnu povrchové plávanie i ďalšie aktivity na hladine vody.

Neúnavný spoločník

Aj tie najnáročnejšie tréningy zaznamenajú od začiatku do konca. S vysokokapacitnou batériou vám pri bežnom použití poslúžia až 15 dní. Nemusíte ich každý večer nabíjať a váš progres šikovne vylepšíte monitoringom spánku. Sústreďte sa naplno na vaše ciele, so štýlovým náramkom Galaxy Fit2 ich máte vždy na dosah.

Inteligentná detekcia pohybu

Športový náramok Galaxy Fit2 vás podporí aj automatickou detekciou až piatich aktivít. Rozpozná eliptický trenažér, veslovanie, dynamické cvičenie, chôdzu a beh. Vy sa tak naplno venujete športu, zatiaľ čo náramok zaznamenáva dáta o srdcovej frekvencii, celkovej dobe aktivity a spálených kalóriach. Výsledné štatistiky a grafy nájdete v aplikácii Samsung Health.

Praktická notifikácia osobnej hygieny

Vaše zdravie môžete podporiť nielen pravidelným tréningom, ale aj častejším umývaním rúk. Športový náramok Galaxy Fit2 ponúka možnosť notifikácií, vďaka čomu bude dôsledná hygiena na prvom mieste aj v tie najrušnejšie dni. Pripomenie vám potrebu umytia rúk a spoľahlivo odpočíta samotný čas umývania.

Tipy pre lepší spánok

Pozdvihnite kvalitu spánku na novú úroveň so senzorom spánku a prehľadnou aplikáciou Samsung Health. Vďaka vysokokapacitnej batérii a dlhej výdrži môžete sledovať dobu odpočinku a dôležité REM cykly. Na základe zaznamenaných dát máte k dispozícii prehľad a tipy na vylepšenie vášho spánku.

Život pod kontrolou

Odložte svoj smartfón bokom a sústreďte sa na to, čo je pre vás dôležité. Po synchronizácii smartfónu s inteligentnými hodinkami Galaxy Fit2 máte všetky upozornenia na vašom zápästí. Môžete reagovať na dôležité správy rýchlou odpoveďou alebo prepínať songy vo vašom playliste.

Iný deň, iný štýl

Nalaďte sa s vašimi hodinkami Galaxy Fit2 na jednu vlnu. V ponuke máte viac než 70 rôznych ciferníkov. Každý z nich obsahuje jedinečné informácie. Zaujíma vás viac aktuálne počasie alebo spálené kalórie? Na prvý pohľad môžete vidieť obe, stačí si vybrať ciferník, ktorý sa vám páči najviac.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Displej

Tvar ciferníka Hranatý
Uhlopriečka displeja 1,1 "
Typ displeja AMOLED

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 18,6 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Spôsob ovládania Dotykový displej
Hmotnosť 21 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Vibrácie, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Výpočet kalórií
Zdravotné funkcie Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Pitný režim
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Cez GPS spárovaného telefónu

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 504 h (21 d)
Bežná výdrž batérie 360 h (15 d)
Kapacita úložiska 0,03 GB

Značka/model

Značka Samsung
Modelový rad Galaxy Fit2
Kód:  SAAW0017b
Produktové číslo:  SM-R220NZKAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13