Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Fame Lite (S6790) Black

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Fame Lite (S6790) Black

Telefón s malým telom, s ktorým vstúpite do sveta chytrých telefónov. Pre pohodlné ovládanie všetkých funkcií poslúži dotykový displej veľkosti 3,5 " s dostatočným rozlíšením 320 × 480 pixelov. Vďaka procesoru s frekvenciou 850 MHz pobeží všetko svižne, či už prechádzate svoje fotografie, hudbu či videá alebo používate iné funkcie. Nechýba mu ani rýchle pripojený í a bohatý obsah, ktorý sa postará o vašu zábavu. Tento mobilný telefón vám skrátka poskytne všetko, čo môžete chcieť a navyše jeho kompaktné rozmery dovolí komfortné prenášanie!
Vďaka platforme Google Android 4.1 (Jelly Bean) je používanie tohto mobilného telefónu rýchle, plynulé a intuitívne. Kompletne prispôsobiteľná domovská obrazovka s niekoľkými sekciami zariadi prístup k hlavným funkciám, obľúbeným kontaktom a všetkému, čo by ste chceli mať dostupné na jediný dotyk. K dispozícii sú aj ovládacie prvky pre jednoduché fotografovanie , Aby váš 3Mpx fotoaparát nezaháľal a okamžite digitalizoval vaše spomienky. Čo priamo v telefóne nenájdete, ľahko získate cez Google Play , Kde je tisíce aplikácií a hier na stiahnutie zadarmo. V bohatej výbave nechýba ani GPS alebo podpora bezdrôtových technológií WiFi a Bluetooth, vrátane NFC.

* O2 distribúcia, neblokovaný, iba logo O2 na úvodnej obrazovke pri zapínaní + aplikácie O2

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 3,5 " (8,89 cm)
Typ displeja TFT

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 0,85 GHz (850 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RS161c
Produktové číslo:  GT-S6790MKNO2C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01