Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Core Duos (i8262) Blue Dual SIM

4,6 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Core Duos (i8262) Blue Dual SIM

Samsung Galaxy Core Duos spája funkcie pokročilého chytrého telefónu s podporou práce s dvoma SIM kartami. Praktická funkcia Dual SIM Always ON umožňuje súčasný prístup k obom SIM a príjem hovorov na prvej karte, aj keď využívate druhú. Ide o ideálny nástroj pre užívateľov, ktorí chcú spojiť pracovný a súkromný telefón v jednom prístroji, alebo chcú ušetriť vďaka využívaniu dvojice rôznych operátorov/taríf.

Výkonný hardvér pre moderný softvér


Dvojjadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz vám poslúži pre bezproblémové spracovanie náročných aplikácií a hier, aj simultánnu prácu s niekoľkými aplikáciami. 1 GB operačnej pamäte potom napomáha k celkovo svižnému dojmu pri pohybe v užívateľovi obľúbenom prostredí operačného systému Android 4.1 Jelly Bean. K dispozícii máte státisíce voliteľných aplikácií, ktoré si ľahko stiahnete s portálu Google Play. Navyše je tu prístup k rozšíreným mapám, funkcii Google Now, vylepšenému oznamovaciemu panelu a flexibilným pomôckam.

Chytré služby


Telefón ponúka celé množstvo proprietárnych funkcií Samsung, na ktoré si užívatelia u prístrojov tejto značky už zvykli. Základom je balík centrála (Hub) pre prístup k elektronickým publikáciám, hudbe, videám a hrám. Služba ChatON Messenger zasa prepája chytré mobilné telefóny Samsung prostredníctvom jedinej platformy pre výmenu správ. Nesmieme zabudnúť ani na podporu cloudových služieb pre ukladanie a prístup k dátam aj ich zdieľanie na širokej palete multimediálnych zariadení Samsung, či už ste doma na gauči, alebo na dovolenke tisíce kilometrov ďaleko!

Inteligentné funkcie


Šikovný pohotovostný stav udržuje displej rozsvietený, pokiaľ sa na neho pozeráte a môžete si tak nerušene čítať svoj obľúbený časopis, alebo prezerať web. Telefón vás automaticky upozorní na zmeškané hovory a nové správy, len čo ho zdvihnete zo stola. Dokáže za vás zaobstarať sekvenciu ôsmich snímok, z ktorých následne odporučí najvydarenejšie na uchovanie alebo zverejnenie. Dobre známa funkcia S Voice vám zase sprostredkuje hlasové ovládanie. Hlasom navyše telefón ľahko aj odomknete. Pohybové užívateľské rozhranie využíva intuitívne prostriedky typu zatrasenie alebo otočenie mobilného telefónu na vykonávanie často používaných funkcií, akými sú napríklad obnovenie obsahu alebo stlmenie telefónu.

?

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,3 " (10,92 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDXC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RS166
Produktové číslo:  GT-I8262MBAETL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01