Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Core 2 (SM-G355) White

4,1 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Core 2 (SM-G355) White

Galaxy Core 2 od spoločnosti Samsung je elegantný a cenovo dostupný telefón s prémiovým dizajnom odvodeným od telefónu Galaxy S4. Vďaka svojim vlastnostiam, počnúc výkonným procesorom a končiac tenkým dizajnom, vám tento mobilný telefón ponúka nadštandardné zážitky. Určite si obľúbite aj ďalšie rozšírené funkcie tohto zariadenia, ako je technológia NFC s funkciou S Beam a pokročilé režimy fotoaparátu. 

Intuitívne a pohodlné ovládanie telefónu sprostredkuje kvalitný dotykový 4,5" displej s rozlíšením 800 × 480, ktoré poskytne perfektný zážitok pri sledovaní videa, fotiek aj pri surfovaní na internete. Srdcom telefónu je výkonný štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz a dostatočne veľká operačná pamäť veľkosti 768 MB, ktorá umožní bezproblémové spúšťanie viacerých aplikácií súčasne. Ukladať svoje súbory môžete do internej pamäte s kapacitou 4 GB, ktorú je možné ďalej rozšíriť pomocou micro SD karty, a to až o ďalších 64 GB.

Telefón je vybavený modulom podporujúcim rýchly prenos dát pomocou 3G siete. Pripojiť sa na internet môžete aj pomocou Wi-Fi s podporou všetkých bežných štandardov, teda 802.11 b/g/n. K ostatným zariadeniam sa ľahko pripojíte cez Bluetooth. 5 MPx fotoaparát s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou LED diódou vám umožní zhotovovať skvelé fotky aj videá. K dispozícii je aj predný fotoaparát vhodný napríklad na Skype hovory. Pri cestovaní využijete službu určovania polohy prostredníctvom asistovanej GPS.

Operačný systém Android je predinštalovaný v najnovšej verzii 4.4 KitKat. Táto verzia prináša množstvo noviniek. Za zmienku stojí podpora kariet Google NOW priamo na domovskej obrazovke, integrácia SMS do Hangouts alebo nahrávanie videa z obrazovky a veľa ďalších úprav a zmien, ktoré vedú k celkovo ľahšiemu ovládaniu. Na okamžité použitie sú pripravené aplikácie Youtube, Facebook, Google+ alebo GMail. Tisíce ďalších sú k dispozícii na bezplatné stiahnutie v obchode Google Play.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,5 " (11,43 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 5 Mpx
Maximálne rozlíšenie videa 720 × 480
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  SAMO0102a
Produktové číslo:  SM-G355HZWNETL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03