Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Buds2 Pro grafitové

4,6 120 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
199,90 €

Samsung Galaxy Buds2 Pro grafitové

Zažite novú éru Galaxy AI

Cestujte bez jazykových bariér s podporou Galaxy AI. Aplikácia Tlmočník spolupracuje so slúchadlami Galaxy Buds2 Pro, takže vám dokáže naživo tlmočiť rovno do uší a dokonca cez reproduktor smartfónu preložiť aj vaše slová. Služba Live Translate vám zase pomôže pri telefonovaní – vďaka algoritmu na rozpoznávanie hlasu simultánne tlmočí a prepisuje hovory, takže všetko pohodlne uvidíte na svojom displeji. Bez obáv tak môžete objavovať celý svet.

Ponorte sa do sveta hudby so slúchadlami Galaxy Buds2 Pro

Bezdrôtový zvuk v nekompromisnej kvalite

Užite si pohodlie bezdrôtových slúchadiel bez toho, aby akokoľvek utrpela kvalita samotného zvuku. Vylepšený kodek Samsung Seamless pracuje so všetkými tónmi v 24-bitovej kvalite, rovnako ako samotné slúchadlá s mikrofónom Samsung Galaxy Buds2 Pro. Skladby akéhokoľvek žánru budú znieť presne tak, ako majú.

True wireless slúchadlá Samsung Buds2 Pro ponúknu dômyselné a účinné potlačenie hluku

True wireless slúchadlá Samsung Galaxy Buds2 Pro prichádzajú s ešte lepším aktívnym potlačením hluku (ANC). Vďaka trom mikrofónom s vysokým pomerom odstupu signálu od šumu dokážu s nebývalou účinnosťou odfiltrovať okolité ruchy. Zároveň sú ale slúchadlá Samsung Galaxy Buds2 Pro natoľko inteligentné, že zaistia, aby ste neprišli o dôležité konverzácie. Vďaka detekcii hlasu vedia pozastaviť potlačenie hluku a aktivovať ambientný režim, ktorý vám umožní rozprávať sa aj snasadenými in-ear slúchadlami Galaxy Buds2 Pro.

360-stupňové audio vás dokonale pohltí

Vychutnajte si so slúchadlami do uší Samsung Buds2 Pro realistickejší, priestorovejší zvuk. 360° audio s podporou Dolby Atmos a až 7.1-kanálového zvuku dokonca ponúka technológiu Dolby Head Tracking, ktorá realisticky upravuje smer reprodukcie zvuku podľa toho, ako pohybujete hlavou.

Štupľové slúchadlá Samsung Buds2 Pro umožnia praktické párovanie s viacerými zariadeniami

Bluetooth slúchadlá Galaxy Buds2 Pro sú plnohodnotnou súčasťou ekosystému Samsung. S vašimi zariadeniami Galaxy sa tak spárujú jednoduchým kliknutím, a následne medzi nimi budete môcť ľahko prechádzať – a to nielen medzi telefónom, tabletom a hodinkami, ale dokonca aj v priebehu pripojenia k televízoru Samsung TV cez Bluetooth. Sledujete film a niekto vám volá? Dvakrát kliknite na slúchadlo, vybavte hovor a potom automaticky pokračujte v sledovaní televízneho programu.

Bezkáblové slúchadlá, ktoré nestratíte

Prepojte svoje bezkáblové slúchadlá Samsung Buds2 Pro so smartfónom a nebojte sa, že ich niekde zabudnete. Pokiaľ sa od nich vzdialite, upozornia vás integrovaným alarmom a notifikáciou na displeji telefónu. A keby ste ich predsa len nemohli nájsť, pomôže lokátor aplikácie SmartThings Find – aj keby práve slúchadlá Samsung Buds2 Pro neboli v puzdre.

Ešte menšie, ešte pohodlnejšie

Samsung Buds2 Pro sú o 15 % menšie ako predchádzajúce generácie, čím ešte lepšie padnú do vášho ucha. Sú vysoko ergonomické a navrhnuté tak, aby ponúkali ako komfort pri nosení, tak aj maximálne kvalitný zvuk.

Blutooth slúchadlá do uší Buds2 Pro sú spoľahlivé a odolné

Užite si dlhé, ničím nerušené počúvanie. Bluetooth slúchadlá do uší Samsung Buds2 Pro ponúkajú až 5 hodín prehrávania so zapnutým aktívnym potlačením hluku a ďalších až 18 hodín v nabíjacom puzdre. V počúvaní vás už nezastaví ani dážď, pretože slúchadlá Buds2 Pro s odolnosťou IPX7 si poradia s kvapkami vody aj potom. Stabilné pripojenie zaisťuje Bluetooth 5.3.

*Funkcie Galaxy AI (umelej inteligencie) budú na podporovaných zariadeniach Samsung Galaxy poskytované zadarmo minimálne do konca roku 2025. Dostupnosť funkcií umelej inteligencie poskytovaných tretími stranami sa môže zmeniť a podlieha vlastným podmienkam poskytovateľa.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Ambient sound, Hi-Res audio, Hlasový asistent, Priestorový zvuk 7.1, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX7
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel, Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Batéria

Maximálna výdrž batérie 18 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 5 h
Výdrž batérie (puzdro) 13 h
Nabíjanie akumulátora V puzdre

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 43,4 g
Kód:  SAAW0010f1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM-R510NZAAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13