Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Buds2 grafitové

4,6 262 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
119,90 €

Samsung Galaxy Buds2 grafitové

Zažite novú éru Galaxy AI

Cestujte bez jazykových bariér s podporou Galaxy AI. Aplikácia Tlmočník spolupracuje so slúchadlami Galaxy Buds2, takže vám dokáže naživo tlmočiť rovno do uší a dokonca cez reproduktor smartfónu preložiť aj vaše slová. Služba Live Translate vám zase pomôže pri telefonovaní – vďaka algoritmu na rozpoznávanie hlasu simultánne tlmočí a prepisuje hovory, takže všetko pohodlne uvidíte na svojom displeji. Bez obáv tak môžete objavovať celý svet.

Slúchadlá do uší Samsung Galaxy Buds 2 v komfortnom a odľahčenom vyhotovení



Fantastické true wireless slúchadlá s aktívnym potlačením hluku

Užite si silné, hlboké basy a čisté výšky vďaka dvojcestným dynamickým reproduktorom. Nové true wireless slúchadlá Galaxy Buds 2 vám doprajú skutočnú zvukovú kvalitu. Vďaka tomu skvele doplnia váš telefón alebo hodinky Samsung Galaxy. A navyše každý deň využijete systém aktívneho potlačenia hluku s trojstupňovým nastavením prepúšťania okolitých zvukov.



Samsung Galaxy Buds 2 majú kompaktné rozmery

Komfortný a kompaktný dizajn oceníte nielen pri slúchadlách samotných, ale aj pri ich obale. Praktické nabíjacie puzdro (rozmery len 50 × 50,2 × 27,8 mm) totiž ľahko strčíte aj do naozaj malého vrecka. Pokiaľ ich spojíte so svojím smartfónom, vďaka integrovanému duálnemu mikrofónu s funkciou redukcie okolitého hluku získate praktickú sadu pre handsfree hovory.



Detailné nastavenie zvuku

Každé zo slúchadiel Galaxy Buds2 váži iba 5 g a poskytne dokonalé hudobné podkreslenie aj priaznivcom aktívneho životného štýlu. Zvukové parametre si každý používateľ môže prispôsobiť presne podľa svojich potrieb. Bluetooth slúchadlá podporujú tri kodeky – Scalable, AAC a SBC. O samotné spojenie s telefónom sa postará technológia Bluetooth 5.2.



In-ear slúchadlá Galaxy Buds 2 vás očaria svojím dizajnom

In-ear slúchadlá Galaxy Buds 2 sú k dispozícii v štyroch farebných variantoch. Zatiaľ čo nabíjacia krabička bude vždy biela, tak samotné slúchadlá si môžete vybrať medzi olivovou, grafitovou, bielou či fialovou. V praxi tiež oceníte, že v balení nájdete aj tri pružné silikónové nadstavce.



Nabite bezdrôtové slúchadlá do uší Samsung Galaxy Buds 2 svojím telefónom

Bezdrôtové slúchadlá do uší Samsung Galaxy Buds 2 majú kompaktnú konštrukciu a sú vybavené mikrobatériou, ale tá najdôležitejšia hodnota je dostatočne veľká. Na jedno nabitie vám totiž slúchadlá bez kábla Samsung Galaxy Buds poskytnú až päť hodín prehrávania audia. Samotné puzdro slúchadiel potom môžete samozrejme nabíjať bezdrôtovo, a to napríklad prostredníctvom funkcie zdieľania energie, ktorú nájdete v moderných smartfónoch radu Samsung Galaxy. Puzdro má dostatočnú kapacitu na to, aby pre slúchadlá Samsung Galaxy Buds 2 uchovalo dostatok energie na ďalších 15 hodín počúvania.

*Funkcie Galaxy AI (umelej inteligencie) budú na podporovaných zariadeniach Samsung Galaxy poskytované zadarmo minimálne do konca roku 2025. Dostupnosť funkcií umelej inteligencie poskytovaných tretími stranami sa môže zmeniť a podlieha vlastným podmienkam poskytovateľa.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2
Podporované kodeky AAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX2
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Batéria

Maximálna výdrž batérie 29 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 7,5 h
Výdrž batérie (puzdro) 21,5 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 51,2 g
Kód:  SAAW0010e2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM-R177NZKAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03