Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Buds White

4,8 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Buds White

Galaxy Buds, slúchadlá pre novú generáciu



Fantastický zvuk i funkcie slúchadiel Samsung Galaxy Buds

Keď sa spoja vedomosti technologických expertov zo spoločností AKG a Samsung, výsledok jednoducho musí byť prvotriedny. Bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds to dokonale dokazujú. Prinášajú perfektne čisté audio, ergonomický dizajn, dotykové ovládanie, konektivitu Bluetooth 5.0 a podporu bezdrôtového nabíjania – napríklad prostredníctvom smartfónu novej generácie Samsung Galaxy S10 s bezdrôtovým zdieľaním energie. Čo viac si od moderných slúchadiel želať?



Kompaktné rozmery – Maximálny zážitok

Komfortný a kompaktný dizajn oceníte nielen pri slúchadlách Samsung Galaxy Buds ale aj pri ich obale. Praktické nabíjacie puzdro totiž ľahko strčíte aj do naozaj malého vrecka. Avšak ak ich vďaka integrovanému duálnemu mikrofónu s funkciou redukcie okolitého hluku spojíte so svojím smartfónom, získate praktickú súpravu na handsfree hovory.



Vnímajte i svoje okolie

Keď vás niekto osloví, alebo vás zaujme ešte niečo iné ako prehrávaný playlist, nemusíte hudbu hneď vypínať alebo slúchadlá Samsung Galaxy Buds vyberať z uší. Stačí sa ich dotknúť a podržať na ich touchpade prst. Úroveň hlasitosti sa automaticky zníži, kým svoj dotyk neprerušíte a potom sa sama vráti na pôvodnú hodnotu. Alebo si rovno ako štandard nastavte ambientný režim, ktorý k vašim ušiam pustí aj ruch okolia. A ak už slúchadlá z uší predsa len úmyselne vyberiete, spoznajú to a zastavia prehrávané audio, aby vám nič neuniklo.



Do fitnes centra i na sledovanie filmov

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds sú vyrobené z odľahčených materiálov a vhodné aj na dlhodobé nosenie. Stanú sa vaším spoločníkom nielen na ceste do práce, ale aj pri fyzicky náročnejších aktivitách, pri ktorých oceníte odolnosť slúchadiel proti potu. A zatiaľ čo počas tréningu ich spárujete s inteligentnými hodinkami, po príchode domov sa vďaka konektivite Bluetooth 5.0 rovnako ľahko spoja napríklad s vaším tabletom na sledovanie filmových hitov s vysokou kvalitou audia.



Nabite ich svojím telefónom

Majú kompaktnú konštrukciu a sú vybavené mikrobatériou, ale tá najdôležitejšia hodnota je dostatočne veľká. Na jedno nabitie vám totiž slúchadlá Samsung Galaxy Buds poskytnú až šesť hodín prehrávania audia. Samotné puzdro slúchadiel potom môžete samozrejme nabíjať bezdrôtovo, a to napríklad prostredníctvom funkcie zdieľania energie, ktorú nájdete vo všetkých smartfónoch Samsung Galaxy S10.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Stupeň krytia IPX4
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Funkcie Potlačenie šumu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 13 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 6 h
Výdrž batérie (puzdro) 7 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 5,6 g
Kód:  SAAW0010a11
Produktové číslo:  SM-R170NZWAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16