Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Buds Pro Silver

4,2 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Buds Pro Silver

Samsung Galaxy Buds Pro, slúchadlá pre novú generáciu



Doprajte si absolútne fantastický zvuk kdekoľvek budete

Vychutnajte si počúvanie svojich obľúbených podcastov, audiokníh a najmä hudby s true wireless slúchadlami Galaxy Buds Pro od spoločnosti Samsung. Majú ergonomický dizajn, ktorý sa maximálne prispôsobí vašim ušiam a príjemne sa nosia aj počas dlhých ciest, či pri cvičení. Navyše na nich môžete komfortne ovládať jednoduchým poklepaním potlačenie okolitého hluku.



Samsung Galaxy Buds Pro odfiltrujú až 99 % šumu z okolia

Nech už sa budete nachádzať kdekoľvek, bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds Pro budú stále s vami. A keď si budete objednávať svoju obľúbenú kávu, nemusíte vôbec meniť hlasitosť – stačí, keď si nastavíte úroveň ANC a inteligentný algoritmus sa o všetko postará. Integrované mikrofóny na vnútornej a vonkajšej strane totiž monitorujú hluk v reálnom čase.



Precízny štúdiový zvuk od AKG

Zvukoví inžinieri zo spoločnosti AKG sa postarali o špičkové a profesionálne audio slúchadiel Galaxy Buds Pro. Vďaka dvojpásmovým reproduktorom, čistým výškam a hlbokým basom precítite každú notu ako v dokonalej hudobnej symfónii.



Zvuková kompatibilita Galaxy

Slúchadlá Galaxy Buds Pro sú navrhnuté tak, aby si rozumeli aj s ostatnými zariadeniami zo série Galaxy. Nezáleží na tom, či s nimi práve sledujete seriál. Ak by vám totiž náhodou zazvonil telefón, nemusíte si ich vybrať z uší – automaticky sa prepnú do vášho smartfónu a vy môžete komfortne telefonovať. Keď skončíte, prepne sa zvuk späť do vášho tabletu. A to všetko bez jediného dotyku obrazovky.



Smart vyhľadávanie

Hľadať zabudnuté puzdro so slúchadlami môže byť niekedy poriadne únavné. S praktickou aplikáciou SmartThings vám však stačí jedno pípnutie a okamžite budete vedieť, kam ste ich včera po tréningu položili. Vyhľadanie dokonca funguje aj v offline režime, keď už Galaxy Buds Pro nie sú prepojené s vaším smartfónom. V tom prípade zobrazí aplikácia poslednú známu polohu.



Slúchadlá Samsung Galaxy Buds Pro sú vždy pripojené

Motivačný playlist na ranný tréning, videokonferencia z práce, hovor s priateľmi a večerné sledovanie seriálu. So Samsung Galaxy Buds Pro budete vždy pripojení – vydržia s vypnutým ANC až 28 hodín (z toho 8 hodín slúchadlá, 20 hodín poskytne dobíjacie puzdro), takže ich budete mať vždy poruke, keď ich budete potrebovať.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0
Podporované kodeky AAC, SBC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX7
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Funkcie Potlačenie šumu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 28 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 8 h
Výdrž batérie (puzdro) 20 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 6,3 g
Kód:  SAAW0010d2
Produktové číslo:  SM-R190NZSAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04