Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Buds Live White

4,8 33 hodnotení
127,90 €

Samsung Galaxy Buds Live White

Dizajnové slúchadlá novej generácie

Spoločnosť Samsung vyvinula špičkové Galaxy Buds Live, ktoré sú novou definíciou inovatívnych bezdrôtových slúchadiel. Ich organické tvarovanie sa maximálne prispôsobuje vnútorným i vonkajším líniám ucha, takže dokonale a príjemne držia aj pri športe. Atraktívna povrchová úprava im dodáva ráz unikátneho šperku, s ktorým si zachováte štýl pri každej príležitosti. Prvotriedny zvuk, množstvo praktických funkcií, spustenie Spotify jediným dotykom, príťažlivá krabička pripomínajúca šperkovnicu – nalaďte sa na vlnu slúchadiel novej generácie.

Ergonomické tvarovanie v štýlovom prevedení

Pohodlné nosenie bezdrôtových slúchadiel je kľúčové, preto sú Galaxy Buds Live navrhnuté tak, aby v každom momente sedeli a príjemne držali vo vašich ušiach. Variovateľné nadstavce dvoch veľkostí sa zase postarajú o maximálny komfort pri celodennom nosení. A unikátny lesklý finiš dodá slúchadlám neprehliadnuteľný look, ktorý zaujme hneď na prvý pohľad.

Budete počuť presne to, čo chcete

Nenechajte sa rušiť okolitým hlukom. Galaxy Buds Live sú vybavené technológiou Aktívneho potlačenia hluku (ANC), ktorá potláča šum vo vašom blízkom okolí, no zároveň prepúšta hlasy, ak sa potrebujete na niečom s niekým rýchlo dohovoriť. Len vy rozhodnete o tom, čo je pre vás v daný moment najdôležitejšie – stačí vám na to jediné dlhšie stlačenie.

Krištáľovo čisté audio

Každý song bude znieť ako na kvalitnom koncerte. Vstavané 12 mm reproduktory AKG prinášajú v kombinácii s výkonným driverom vynikajúce ozvučenie slúchadiel Samsung Galaxy Buds Live. Basový kanál zlepšuje reprodukciu nižších frekvencií a špeciálne vzduchové prieduchy umožňujú lepší rozptyl počúvaného zvuku, takže sa môžete pripraviť na skutočne kvalitný hudobný zážitok.

Slúchadlá stvorené pre telefonovanie

Prijímajte svoje hovory priamo na svojich slúchadlách Samsung Galaxy Buds Live. Disponujú troma integrovanými mikrofónmi pre čo najzreteľnejšie zachytenie vášho hlasu bez rušivých vplyvov. Čistotu a kvalitu hovorov podporí aj špeciálna hlasová jednotka, ktorá na základe detekcie pohybov a vibrácií vašej čeľuste prenáša ešte lepšiu kvalitu zvuku.

Výkonná batéria pre nonstop počúvanie

Pracovné telefonáty, prehrávanie najnovšieho playlistu či pozeranie seriálu pri ceste domov – vaše Galaxy Buds Live zvládnu všetko s výdržou až 21 hodín pri priebežnom dobíjaní v puzdre. Avšak aj s jedným nabitím toho zvládnu viac než dosť – čaká vás až 6 hodín nepretržitého počúvania.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Kôstky
Konštrukcia Otvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX2
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 92 dB/mW
Impedancia 50 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Funkcie Potlačenie šumu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 29 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 8 h
Výdrž batérie (puzdro) 21 h
Nabíjanie akumulátora Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 5,6 g
Kód:  SAAW0010c2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM-R180NZWAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07