Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Buds FE biele

4,7 73 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
109,90 €

Samsung Galaxy Buds FE biele

Zažite novú éru Galaxy AI

Cestujte bez jazykových bariér s podporou Galaxy AI. Aplikácia Tlmočník spolupracuje so slúchadlami Galaxy Buds FE, takže vám dokáže naživo tlmočiť rovno do uší a dokonca cez reproduktor smartfónu preložiť aj vaše slová. Služba Live Translate vám zase pomôže pri telefonovaní – vďaka algoritmu na rozpoznávanie hlasu simultánne tlmočí a prepisuje hovory, takže všetko pohodlne uvidíte na svojom displeji. Bez obáv tak môžete objavovať celý svet.

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds FE v bielom vyhotovení

Slúchadlá do uší Galaxy Buds FE majú perfektný zvuk aj napriek kompaktnému dizajnu

Od ranného behu cez hektické dochádzanie do práce až po relax pri večernom podcaste – slúchadlá do uší Galaxy Buds FE sú vám vždy k dispozícii. Ergonomicky tvarovaný dizajn zabezpečuje maximálny komfort, vzdoruje gravitácii a zaisťuje, že slúchadlá zostanú vo vašich ušiach bez otravného vypadávania a nepríjemného tlačenia. Pomocou priložených nadstavcov si môžete prispôsobiť veľkosť bezdrôtových slúchadiel Samsung Galaxy Buds FE a nájsť presne takú, ktorá vám bude najviac vyhovovať. Ponorte sa do kvalitného zvuku a krištáľovo čistých hovorov vďaka úchvatnému kúzlu aktívneho potlačovania šumu (ANC). Zabudnite na káble a neustále nastavovanie – inteligentný systém od spoločnosti Samsung dokáže rýchlo a jednoducho prepínať medzi zariadeniami Galaxy, čím vás udrží v neustálom rytme.

Ergonomické tvarovanie v štýlovom vyhotovení

Doprajte si harmonické spojenie štýlu a moderných technológií so slúchadlami Galaxy Buds FE. Ich drobný ergonomický dizajn prináša ďalší rozmer pohodlia, ktorý jemne zapadne do vašich uší a zaručí, že in-ear slúchadlá zostanú bezpečne na svojom mieste. Nevypadnú vám, ani keď budete behať na bežiacom páse alebo sa ponoríte do pútavej audioknihy – sú totiž navrhnuté tak, aby vám dokonale sedeli. Na ešte lepšie prispôsobenie máte na výber z niekoľkých druhov silikónových nadstavcov.

S Bluetooth slúchadlami Samsung Galaxy Buds FE budete počuť presne to, čo chcete

Vstúpte do ríše nefalšovaného pokoja. S prémiovou funkciou Aktívneho potlačenia šumu (ANC) sa letmým dotykom prenesiete do iného sveta. Potrebujete si vyčistiť hlavu? Pustite si svoju obľúbenú skladbu do Bluetooth slúchadiel Samsung Galaxy Buds FE a vaša prechádzka získa úplne nový rozmer. Musíte uskutočniť dôležitý hovor, ale ste v kancelárii, kde je hluk? Vďaka tejto pokročilej technológii dokážete stlmiť svoje okolie, aby ste zreteľne rozumeli osobe na druhej strane.

Bezkáblové slúchadlá Samsung Galaxy Buds FE zaistia krištáľovo čisté audio

Od upokojujúcich melódií až po tanečné hity – precíťte hudbu tak, ako nikdy predtým! Bezkáblové slúchadlá Galaxy Buds FE prinášajú symfóniu zvuku z jednopásmového reproduktora, v ktorom každý basový tón rezonuje s nevídanou intenzitou a hĺbkou.

Slúchadlá bezdrôtové Samsung Galaxy Buds s dlhou výdržou

Spoľahlivá batéria vydrží na jedno nabitie neuveriteľných 30 hodín, a to napriek kompaktným rozmerom slúchadiel. Vaše obľúbené skladby, podcasty a videá tak konečne dostanú zelenú a vy si ich bez prerušenia užijete na skutočne dlhú dobu.

Čistý prenos hlasu za každých okolností

Trojica starostlivo umiestnených mikrofónov – hlavný, vedľajší a vnútorný – sa so slúchadlami Galaxy Buds FE spoja, aby čo najvierohodnejšie a najčistejšie zachytili váš hlas. Každé slovo je prednesené so zvonivou čistotou, ktorá sa bude ozývať aj na druhej strane. Či už stojíte v dopravnej zápche, telefonujete v nákupnom centre alebo prechádzate okolo detského ihriska, špičková technológia DNN bez väčšej námahy vytesní hluk v pozadí a vaše slová sa tak dostanú k poslucháčom čisto a jasne.

Dokonalý člen rodiny Samsung Galaxy

Zaujal vás dej natoľko, že ste prestali nevnímať svet okolo a netrpezlivo ste čakali, čo bude ďalej? Pokročilá funkcia Auto Switch dokáže plynule viesť zvuk pri prepínaní slúchadiel Galaxy Buds FE z jedného zariadenia na druhé, vďaka čomu vám už nič dôležité neunikne. Automatické prepínanie je synchronizované na všetkých zariadeniach Galaxy, takže v prípade, že by ste chceli pripojiť slúchadlá s mikrofónom priamo k Samsung TV obrazovke, jednoducho využijete funkciu Smart View a obľúbený film či seriálové maratóny si môžete vychutnávať dlho do noci bez toho, aby ste niekoho rušili.

Nehľadajte ihlu v kope sena

Často sa stane, že ľudia niekde zabudnú slúchadlá a nemôžu si spomenúť, kde ich nechali. V reštaurácii? V aute? V práci? Alebo vypadli z vrecka niekde v meste? Vy sa však už nemusíte obávať – spoločnosť Samsung vám totiž kryje chrbát! Šikovná funkcia vyhľadávania umožňuje každému, kto ich nájde, sa s vami okamžite spojiť. Vaše kontaktné údaje sa rozsvietia na obrazovke ich telefónu, čím sa zabezpečí, že vaše obľúbené slúchadlá nájdu cestu späť k vám, nech už sa zatúlali kdekoľvek.

Bezdrôtové slúchadlá do uší Samsung Galaxy Buds FE vždy nájdete

Keď sa ponáhľate z domu a nemôžete si spomenúť, kam ste si naposledy položili svoje bezdrôtové slúchadlá do uší Samsung Galaxy Buds FE, tak si určite obľúbite osvedčené riešenie v podobe „prezvonenia“. Jednoduchý príkaz v telefóne okamžite odhalí ich úkryt a bez ďalšieho zdržovania môžete vyraziť do ulíc s obľúbenými melódiami v ušiach.

*Funkcie Galaxy AI (umelej inteligencie) budú na podporovaných zariadeniach Samsung Galaxy poskytované zadarmo minimálne do konca roku 2025. Dostupnosť funkcií umelej inteligencie poskytovaných tretími stranami sa môže zmeniť a podlieha vlastným podmienkam poskytovateľa.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.2

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX2
Ďalšie vlastnosti True Wireless

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 30 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 8,5 h
Výdrž batérie (puzdro) 21,5 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Farba

Farba Biela

Hmotnosť

Hmotnosť 40 g
Kód:  SAAW0010g2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM-R400NZWAEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03