Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Buds+ Black

4,8 82 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Buds+ Black


Objavte doposiaľ nepoznané tóny so slúchadlami Galaxy Buds+

Nech už ste fanúšikom akéhokoľvek hudobného žánru, doprajte si krištáľovo čisté detaily v každom tóne vašich pesničiek. Bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds+ vám prinášajú štúdiový zvuk AKG, vďaka ktorému budú vaše playlisty a telefonáty perfektne vyvážené.

Iba vy a špičkovo vyladené audio slúchadiel Buds+

Spoločnosť Samsung vybavila bezdrôtové slúchadlá Buds+ dvojpásmovým dynamickým systémom reproduktorov a pokročilým ovládačom pre váš maximálny hudobný zážitok. Tešiť sa môžete na dych berúce basy aj vysoké tóny, ktoré vám Galaxy Buds+ naservírujú tak, ako si ich vysnívali samotní tvorcovia.

Okolitý hluk vás neobmedzí pri používaní Galaxy Buds+

So slúchadlami Galaxy Buds+ od spoločnosti Samsung môžete nielen počúvať senzačné beaty, ale aj prakticky a pohodlne uskutočňovať vaše telefonáty. O čisté a ničím nerušené spojenie sa postarajú dva inovatívne vonkajšie mikrofóny, ktoré zosilnia váš hlas a potlačia šum v pozadí.

Priezračne čisté hovory

Prichádzajúci vlak do stanice ani dav fanúšikov na štadióne neprekazí vaše telefónne hovory. Vnútorný mikrofón spolu s dvoma vonkajšími eliminujú okolitý hluk, takže nič nebude brániť spojeniu s vašimi blízkymi.

Samsung Galaxy Buds+ vás nabijú dobrou náladou

Slúchadlá Galaxy Buds+ vám budú servírovať senzačné beaty až po dobu 11 hodín. S nabíjacím puzdrom sa celková doba použitia na jedno nabitie predlžuje až na 22 hodín. A keby im predsa len došiel dych, nabijete ich pomocou akejkoľvek Qi kompatibilnej bezdrôtovej nabíjačky alebo rovno vaším smartfónom, ktorý podporuje bezdrôtové zdieľanie energie. A koľko energie vašim Galaxy Buds+ a nabíjaciemu puzdru zostáva? To vám prezradíváš inteligentný mobilný telefón.

Vo svete hudby. A predsa v obraze

Je len na vás, ako intenzívne sa necháte svojimi piesňami uniesť. Jednoducho upravte mieru vonkajšieho ruchu a komunikujte s okolitým svetom bez toho, aby ste museli slúchadlá Samsung Galaxy Buds+ zložiť.

Kúzlo dotyku

K úprave hlasitosti, prijímaniu hovorov alebo prechádzaniu playlistov stačí jednoducho dvakrát kliknúť na touchpad Galaxy Buds+. Alebo si vytvorte vlastné príkazy, aby ovládanie vašich slúchadiel Samsung bolo čo najpohodlnejšie.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Stupeň krytia IPX2
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 22 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 11 h
Výdrž batérie (puzdro) 11 h
Nabíjanie akumulátora Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 63 g
Kód:  SAAW0010b1
Produktové číslo:  SM-R175NZKAEUB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13