Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Samsung Galaxy Book 12

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Book 12

Ihneď, ako náhle vezmete tablet Samsung Galaxy Book 12 do rúk, pocítite, že nejde o hocijaký kus technológie. Kovová konštrukcia tabletu chráni špičkové vnútornosti tabletu. Tie sú tvorené výkonným dvojjadrovým procesorom, ktorý to v Turbo režime vie vyšplhať až na 2,60 GHz a ktorému sekunduje 8 GB operačná pamäť. Hrúbka tabletu je len 7,4 mm a hmotnosť o málo presahuje pol kila, čo z neho robí precízny pracovný nástroj, ktorý môžete mať vždy po ruke. 

Kľúčové vlastnosti

  • Celokovové prevedenie chráni vnútorné komponenty
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • 12" Super AMOLED displej s veľmi vysokým rozlíšením 2 880 × 1 440
  • Výkonný procesor s frekvenciou až 2,60 GHz v Turbo režime
  • 13 Mpx zadný a 5 Mpx predný fotoaparát
  • Dvojica USB-C portov pre nabíjanie a podporou rýchlonabíjania
  • Tablet dodávaný s S Pen Stylusom a pripojiteľnou klávesnicou

Špičkový obraz

Prednej strane dominuje 12" displej s veľmi vysokým WQHD rozlíšením, ktoré zobrazí aj tie najjemnejšie detaily. Jasný a čistý obraz, nech sa už na displej pozeráte z akéhokoľvek rohu miestnosti, obstaráva IPS technológia s pozorovacím uhlom až 178 stupňov a podporou 10 bitových farieb. Vďaka tomu sa tak prehliadanie fotografií, sledovanie videa a hranie hier stane pastvou pre vaše oči. Ak sa cítite neohrabaní pri ovládaní tabletu pomocou prstov, príde vám vhod dodávaný S Pen stylus. 

Pre prácu aj zábavu

Hoci bol tablet zamýšľaný ako výkonný pracovný nástroj, užijete si s ním aj mnoho zábavy. Skvelé videá a oslňujúce fotografie zaobstaráte pomocou zadného 13 Mpx fotoaparátu. Či už organizujete videokonferencie, skypujete s rodinou či priateľmi alebo ste sa zamilovali do robenia selfie, s otvorenou náručou uvítate prednú 5 Mpx kameru. 

Bohatá konektivita

Fotky, videá, hudbu a tiež vašu prácu pojme až 128 GB úložiska. Ak vám kapacita nebude stačiť, jednoducho ju rozšírite vložením až 256 GB microSD karty. Bezdrôtová konektivita je zaistená technológiami WiFi, Bluetooth alebo GPS. Milovníkov rýchleho pripojenia potom poteší aj možnosť pripojenia tabletu k LTE sieti (verzia LTE). Pre nabitie 39 W batérie poslúži jeden z dvojice USB-C portov s podporou rýchlonabíjania. Tablet je dodávaný s pripojiteľnou klávesnicou, ktorá tablet razom premení na plnohodnotný notebook s operačným systémom Windows 10.

 
Kód:  SATA1018a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08