Obnoviť stránku

Samsung Galaxy Ace Duos (S6802) Yellow

4,2 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Ace Duos (S6802) Yellow

Malý a ľahký mobilný telefón s operačným systémom Android a funkcií DUAL SIM, Ktorá mu umožňuje súčasne obsluhovať dve aktívne SIM karty. To je výborné pre užívateľov, ktorí až doteraz všade museli nosiť dva mobilné telefóny, napríklad súkromný a služobné. Teraz budú môcť všetky hovory, textové správy aj ďalšiu agendu vybavovať prostredníctvom jedného jediného prístroja.
Telefón Samsung Galaxy Ace Duos sa môže pochváliť dotykovým displejom s uhlopriečkou 3,5 palcov, rýchlym procesorom s frekvenciou 832 MHz, dostatočnú užívateľskú pamäťou rozšíriteľnou pamäťovými kartami, 5 Mpx fotoaparátom, rádiom, vstavanou GPS navigáciou, bezdrôtovými sieťami Wi-Fi alebo technológiou Bluetooth pre pripojenie bezdrôtových slúchadiel a ďalšieho príslušenstva.
Veľkou výhodou operačného systému Androi dje množstvo funkcií v základnej výbave (multimediálne prehrávače, internetový prehliadač, e-mail, Gmail, YouTube, mapy a pod) a existenciou obrovského množstva aplikácií a hier, ktoré je možné stiahnuť alebo nakúpiť z elektronického obchodu Google Play dostupného priamo z ponuky prístroja.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 3,5 " (8,89 cm)
Typ displeja TFT

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 0,83 GHz (832 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 2.3 Gingerbread
Kód:  RS143le5
Produktové číslo:  GT-S6802ZYAETL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18