Obnoviť stránku

Samsung Galaxy A8 Duos

4,4 8 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy A8 Duos

Vlastnosti telefónu

149,2 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy A8

70,6 mm

Bočný pohľad na mobilný telefón Samsung Galaxy A8

8,4 mm

Hmotnosť telefónu: 172 g

Uhlopriečka displeja

5,6"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 7.1.1

Typ operačného systému

Výdrž batérie

3 000 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

70,6 × 149,2 × 8,4 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

32 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD až 256 GB

Slot pre pamäťové karty

Váha

172 g

Hmotnosť telefónu

Pozrite sa s Galaxy A8 na svet novým pohľadom

Infinity displej, vďaka ktorému objavíte nové rozmery práce s telefónom. Duálny predný fotoaparát s ktorým zachytíte neopakovateľné okamihy. Spoľahlivé technológie zabezpečenia telefónu a súborov v ňom uložených. To je Galaxy A8 od spoločnosti Samsung

Neobmedzený obraz Infinity displeja

Objavte na obrazovke Galaxy A8 oveľa viac detailov vďaka jedinečnému Infinity displeju. Rozprestiera sa od jedného okraja telefónu k druhému a poskytuje vám tak ničím nerušený pohľad. A vôbec nezáleží na tom, či sledujete video alebo si čítate zaujímavý článok. Vďaka uhlopriečke 5,6 palca a Full HD+ rozlíšeniu 2 220 × 1 080 pixelov si vo vysokej kvalite vychutnáte ľubovoľný obsah.

Samsung Galaxy A8 vytvorí dvakrát lepšie selfie

Usmejte sa. S duálnym predným fotoaparátom Galaxy A8 totiž získate dokonale vyzerajúce selfie pri každom stlačení spúšte. Kombinácia 16 Mpx a 8 Mpx senzora vytvorí vždy skvelo vyzerajúce zábery. Tie navyše môžete ozvláštniť funkciou Live Focus pre jednoduchú úpravu zaostrenia aj po odfotení. Alebo využite bohatú ponuku stickerov či rôznych efektov a režimov pre všetky príležitosti.

Galaxy A8 aj pre nočných fotografov

Galaxy A8 sa vďaka duálnemu prednému fotoaparátu pýši perfektnou pripravenosťou pre výnimočné autoportréty, svoju fotografickú výbavou vás však uchváti aj pri otočení. Jeho zadný 16 Mpx fotoaparát je totiž vďaka objektívu so svetelnosťou f/1,7 a väčšiemu 1/2,8" snímaču s 1,12 µm pixelmi zárukou ostrých a výborne vyzerajúcich snímok bez ohľadu na okolité svetelné podmienky. A nádherné fotografie nielen z nočných hodín môžete doplniť videom vo Full HD rozlíšení.

Samsung Galaxy A8 hravo zvláda náročné podmienky

Práca v prašnom prostredí? Žiadny problém. Romantické fotografovanie v jarnom daždi? Vôbec nevadí. Certifikácia IP68 je v mobilnom telefóne Samsung Galaxy A8 samozrejmosťou. Pretože ho voda ani prach len tak neohrozí, môže vás smelo sprevádzať napríklad aj na náročný výlet alebo na divoký večierok. Jeho odolnosť navyše dopĺňa vysoká výdrž batérie s kapacitou 3 000 mAh.

Notifikácie vám s Galaxy A8 neuniknú

Super AMOLED obrazovka smartfónu Galaxy A8 zobrazuje vami nastavené informácie aj v okamihu, keď je telefón zamknutý, deaktivovaný a jednoducho položený na stole. S praktickou funkciou Always on Display nemusíte svoje zariadenie prebúdzať alebo brať do ruky ak chcete napríklad zistiť aktuálny čas alebo skontrolovať notifikáciu.

Trezor pre vaše dáta

Vo svojom telefóne už môžete bez akýchkoľvek obáv prechovávať aj dôležité dáta. K jeho odomknutiu možno okrem tradičných spôsobov využiť tiež technológiu rozoznania tváre alebo odomknutie odtlačkom prsta a vaše cenné súbory ochráni špeciálna Zabezpečená zložka. Tá zašifruje obsah vo vymedzenej časti interného úložiska a povolí k nemu prístup len vám.

Samsung Galaxy A8 zvyšuje rýchlosť a zväčšuje kapacitu

Upravujte zhotovené fotografie, do toho pracujte na dôležitých dokumentoch, ale pokojne majte aj spustenú náročnú hru. Samozrejme naraz, Galaxy A8 len tak nespomalí. Osemjadrový procesor Exynos 7885 mu spolu so 4 GB RAM poskytujú dostatočný výkon na zvládnutie mnohých aplikácií súčasne. A s možnosťou vloženia microSD karty s veľkosťou až 256 GB sa nemusíte báť, že by ste aj po zaplnení 32 GB vnútornej pamäte nemali miesto pre svoje súbory.

Kód:  SSAMO0153ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17