Obnoviť stránku

Samsung Galaxy A6+

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy A6+

vlastnosti telefónu

76 mm

Mobilní telefon Samsung Galaxy A6+

76 mm

Mobilní telefon Samsung Galaxy A6+

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 175 g

Úhlopříčka displeje

6"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 8.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 500 mAh

výdrž batérie

MicroSim

Nano Sim

typ SIM karty

Rozměry

165 × 76 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 + 5 + 24 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

400 GB

slot na pamäťové karty

Váha

175 g

hmotnosť telefónu

Tento smartphone ponúka skvelý Infinity displej s Full HD + rozlíšením, vďaka ktorému objavíte nové rozmery práce s telefónom. Duálny zadnej fotoaparát, s ktorým zachytíte neopakovateľné okamihy. Spoľahlivé technológie zabezpečenia telefónu a súborov v ňom uložených. V telefóne sa nachádza výkonný procesor doplnený 3GB operačnou pamäťou a úložisko s kapacitou 32 GB. Určite oceníte aj možnosť rýchlonabíjania a batériu s kapacitou 3500 mAh. Toto všetko a oveľa viac pre vás prináša nový Galaxy A6 + od spoločnosti Samsung.

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Samsung Galaxy A6 +

  • Duálny špičkový fotoaparát doplnený prisvetľovacia diódou
  • Elegantný dizajn v čiernom, zlatom a fialovom prevedení
  • V tomto Samsungu tepe výkonný osemjadrový procesor
  • Praktické bezpečnostné doplnky ako je napríklad čítačka odtlačkov prstov
  • Najnovší operačný systém Android 8.0

nádherný displej

Objavte na obrazovke Galaxy A6 + oveľa viac detailov vďaka jedinečnému Infinity displeji. Rozprestiera sa od jedného okraja telefónu k druhému a poskytuje vám tak ničím nerušenú podívanou. Vďaka uhlopriečke 6 palcov a FHD + rozlíšenie 2220 × 1080 pixelov si vo vysokej kvalite vychutnáte ľubovoľný obsah.

neodolateľný fotograf

Samsung Galaxy A6 + sa vďaka prednému fotoaparátu pýši perfektnou pripravenosťou pre výnimočné autoportréty, svoju fotografickú výbavou vás však uchváti aj pri otočení. Jeho duálny zadné 16 + 5Mpx fotoaparát je totiž vďaka objektívu so svetelnosťou f / 1,7 a väčšiemu 1 / 2,8 "snímaču s 1,12µm pixelmi zárukou ostrých a výborne vyzerajúcich snímok bez ohľadu na okolité svetelné podmienky. A nádherné fotografie nielen z nočných hodín môžete doplniť videom vo Full HD rozlíšení.

Bezpečie na prvom mieste

Vo svojom telefóne už môžete bez akýchkoľvek obáv prechovávať aj dôležité dáta. K jeho odomknutie možno vedľa tradičných spôsobov využiť tiežtechnológiu rozoznanie tváre alebo odomknutie odtlačkom prsta a vaše cenné súbory ochráni špeciálna Zabezpečená zložka. Tá zašifruje obsah vo vymedzenej časti interného úložiska a povolia k nemu prístup len vám.

Samsung Galaxy A6 + je výkonný stroj

Upravujte zhotovené fotografie, do toho pracujte na dôležitých dokumentoch, ale pokojne majte aj spustenú náročnú hru. Samozrejme naraz, Galaxy A6 + len tak nespomalí. Osemjadrový procesor Snapdragon 450   mu spolu s 3 GB RAM poskytujú dostatočný výkon na zvládnutie mnohých aplikácií súčasne. A s možnosťou vloženia microSD karty s veľkosťou až 256 GB sa nemusíte báť, že by ste aj po zaplnení 32GB vnútornej pamäte nemali miesto na svoje súbory.

Parametre a špecifikácia

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM) Samsung Knox
Kód:  SSAMO0160ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08