Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy A6

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy A6

Vlastnosti telefonu

70mm

Samsung Galaxy A6

70mm

Samsung Galaxy A6

8,2mm

Hmotnost telefonu: 128 g

Úhlopříčka displeje

5,6

úhlopříčka displeje

Typ operačního systému

Android 8.0

typ operačního systému

Výdrž baterie

3 000 mAh

kapacita baterie

MicroSim

nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

70,8 × 149,9 × 7,7

rozměry telefonu (Š×V×H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnitřní paměť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 16 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

nejrychlejší internet

SD karta

MicroSDXC až 256 GB

slot na paměťové karty

Váha

-

hmotnost telefonu


Vychutnajte si ničím nerušený displej

Takmer bezrámový Infinity displej s technológiou Super AMOLED vás ohromí nielen spôsobom zobrazovania, ale aj ergonómiou. Pomer strán 18,5:9 je ako stvorený pre prácu aj zábavu. Špičkové rozlíšenie spolu s perfektným farebným podaním a vyváženým kontrastom sa zas postarajú o to, že si na Galaxy A6 užijete jedinečný obraz.



Perfektné selfie vo dne v noci

Blesk predného fotoaparátu Galaxy A6 má tri úrovne prispôsobenia. Zachyťte štýlové fotografie a ostré selfie aj v tme, a to bez otravných odleskov či zhoršenej obrazovej kvality.



Fotografie plné svetla

Nádherné zábery zachytíte nielen počas slnečného dňa, ale rovnako kvalitné snímky získate tiež z tmavšieho prostredia. Prednému 16 Mpx fotoaparátu Galaxy A6 pomáha rýchlejšia, široká clona, ktorá so svetelnosťou f/1,9 dokáže prepustiť viac svetla.



Kreatívne filtre oživia vaše fotografie

Aj krásne a ostré fotografie môžu niekedy pôsobiť obyčajne či všedne. S Galaxy A6 a jeho kreatívnymi filtrami, rôznymi fotografickými režimami či samolepkami si môžete byť istí, že vaše zábery vystúpia z davu.



Multitasking na jednotku

S funkciou App Pair sa dokáže obraz na displeji Galaxy A6 rozdeliť na polovicu, vďaka čomu budete pohodlne pracovať až s dvomi aplikáciami súčasne. Polovica displeja tak môže patriť chatu s priateľmi a na druhej si zas prehráte videá.



Prvotriedne zabezpečenie telefónu a dát

Galaxy A6 ochráni sám seba aj vaše citlivé dáta. Prístup k telefónu môžete okrem tradičných spôsobov získať tiež pomocou rozpoznania tváre alebo spoľahlivým a rýchlym odtlačkom prsta, ktorý môžete využiť aj na prihlasovanie k aplikáciám a webovým stránkam. Zabezpečený priečinok zas ochráni vaše dokumenty alebo fotografie. Prístup k nim budete mať len vy.


Parametre a špecifikácia

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM) Samsung Knox
Kód:  SSAMO0159ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13