Obnoviť stránku

Samsung Galaxy A55 5G 8 GB/256 GB modro-čierna

4,8 90 hodnotení
491,90 €

Samsung Galaxy A55 5G 8 GB/256 GB modro-čierna

Výnimočný smart telefón Samsung Galaxy A55 5G 8 GB/256 GB

Telefón, ktorý bude váš spoľahlivý parťák

Prichádza dokonalá kombinácia moderného dizajnu a spoľahlivej odolnosti s elegantným displejom Corning Gorilla Glass Victus+ a luxusným kovovým rámom. Ponorte sa do lesku prémiového 6,6" Super AMOLED displeja, ktorý dopĺňa profesionálna zostava fotoaparátov na čele s 50 Mpx hlavným objektívom. Vďaka až dvojdňovej výdrži batérie na jedno nabitie, bezproblémovej podpore superrýchlych 5G sietí a overenej bezpečnostnej platforme smart telefón Samsung Knox telefón Galaxy A55 novo definuje výnimočnosť v každom ohľade. Jeho ikonický dizajn, navrhnutý pre maximálny komfort a stabilitu, sa postará o bezpečné uchopenie, pričom vylepšené materiály zaisťujú odolnosť aj v priebehu náročných dní.

Digitálny fotoalbum s hviezdnymi snímkami

Zažiarte s telefónom Samsung Galaxy A55 na sociálnych sieťach s pokročilou zostavou štyroch fotoaparátov. Od pôsobivých panorám až po skupinové fotografie s priateľmi – každá scéna vynikne svojou ostrosťou a nevídanou hĺbkou. Hlavný objektív s rozlíšením 50 Mpx sa môže pochváliť výnimočným rozlíšením s clonou f/1,8, ktorá zaručuje presné snímanie bez preexponovania. Veľkolepé panorámy zhotovíte na telefóne Samsung Galaxy A55 pomocou ultra širokouhlého 12 Mpx objektívu, zatiaľ čo 5 Mpx makro snímač zachová v zábere aj tie najmenšie detaily – bez ohľadu na to, v akej vzdialenosti stojíte. A svoju novú profilovú fotografiu si môžete vytvoriť predným 32 Mpx fotoaparátom, takže výsledok už stačí rovno nazdieľať.

Mobil Samsung Galaxy A55 zachytí krásy noci v plnej paráde

Mobil Samsung Galaxy A55 vám s režimom Nightography umožní zachytiť atmosféru mestského ruchu, romantického súmraku aj príjemných letných večerov s okúzľujúcimi detailmi a sýtymi farbami – bez rušivých vplyvov a nežiaduceho šumu. Precíťte každý okamih svojich nočných výletov vďaka ostrým a čistým snímkam aj pri slabšom okolitom osvetlení.

Nech každý deň stojí za to

Prežite znova nostalgiu z úchvatných scenérií vášho posledného dobrodružstva, hrejivých úsmevov vašich blízkych alebo hravého šantenia milovaných domácich maznáčikov. Telefón Samsung Galaxy A55 je vybavený moderným 50 Mpx fotoaparátom, s ktorým zachytíte každý moment s očarujúcimi detailmi a čistotou, čo vám umožní uchovať si spomienky, ktoré vám budú prinášať radosť ešte dlhé roky.

Vydarené selfies

Ponorte sa do tajov selfies s výnimočnou kvalitou 32 Mpx predného fotoaparátu, umocňujúceho prirodzené svetlo a bohaté farby, ktoré si môžete prispôsobiť pomocou dvoch tónov – teplého a prirodzeného, aby vaše nezabudnuteľné okamihy boli presne také, ako si ich predstavujete. Pomocou Samsung telefónu Galaxy A55 odomknete svoju kreativitu v režime Portrét. Vytvárajte osobité zábery s nádherne rozostreným pozadím, ktoré prenesie pozornosť presne tam, kam patrí – na vás.

Smartfón Samsung Galaxy A55 má výkon na rozdávanie

Vyriešte prostredníctvom smartfónu Samsung Galaxy A55 neodkladné situácie hneď, ako nastanú. S pokročilým osemjadrovým procesorom s vylepšeným GPU a NPU si hravo poradíte aj s tými najnáročnejšími úlohami. Píšete do práce e-mail, ale váš kolega vám volá, pretože si nevie rady so zadaním? Spustite videohovor s intuitívnou funkciou rozdelenia obrazovky na viac okien. Vďaka podpore bleskurýchlej 5G siete, 8 GB pamäte RAM a priestrannému internému úložisku s kapacitou 256 GB s možnosťou rozšírenia pomocou microSD karty s kapacitou až 1 TB sú vaše možnosti multitaskingu na telefóne Samsung Galaxy A55 priam nekonečné. Inovatívny systém chladenia zároveň zaisťuje optimálny výkon počas celej prevádzky.

Obraz, ktorý vás vtiahne do deja

Nechajte sa očariť krásou 6,6" FHD+ Super AMOLED displeja mobilného telefónu Samsung Galaxy A55. Každý okamih sa tak stane vizuálnym zážitkom – či už sa ponoríte do herných svetov, sledujete vynikajúce videá, alebo prezeráte obsah sociálnych sietí. Vďaka adaptívnej obnovovacej frekvencii 120 Hz pobežia vaše streamy hladko a plynulo, zatiaľ čo obľúbené herné tituly budú prekypovať dynamickou akciou. Pokročilá funkcia Vision Booster zvýši jas displeja telefónu Samsung Galaxy A55 až na 1 000 nitov, aby ste mali krištáľovo čistú viditeľnosť aj počas slnečného dňa.

Samsung telefón Galaxy A55 má skvelú výdrž a superrýchle nabíjanie

Skoncujte s frustráciou a nekonečným hľadaním nabíjačiek. Výkonná batéria s kapacitou 5 000 mAh vydrží až 2 dni bežného používania, čo vám poskytne nekonečné hodiny zábavy pri sledovaní obľúbených seriálov, robení množstva fotografií alebo hraní hier. A keď príde čas na dobitie – nezúfajte. Vďaka technológii superrýchleho nabíjania bude váš Samsung telefón Galaxy A55 v okamihu opäť plný energie a pripravený vyraziť. A to všetko dômyselne ukryté v štíhlom, elegantnom dizajne, ktorý vám dokonale padne do ruky.

Smartphone, ktorý sa nezľakne ničoho

Smartphone Samsung Galaxy A55 sa môže pochváliť pôsobivým štandardom odolnosti IP67, ktorý zaisťuje, že voda ani prach nebudú pre jeho životnosť predstavovať žiadnu prekážku. Od mrholiaceho rána až po neočakávané kvapky dažďa – váš displej zostane vždy nedotknutý, čo mu umožní zachytiť každý jeden okamih. Navyše s ochranou voči prachu a piesku sa budete môcť bez obáv pustiť do akýchkoľvek nových dobrodružstiev, pretože vaše zariadenie na ne bude vždy pripravené.

Expert na kybernetickú bezpečnosť

Digitálny trezor Samsung Knox Vault, ktorému bola udelená prestížna certifikácia EAL5+ za jeho bezkonkurenčnú odolnosť, zaisťuje, že vaše dôverné údaje – od PIN kódov až po heslá a vzory zostanú v bezpečí a chránené pred akýmkoľvek možným zneužitím. Ďalšou možnosťou je šifrovanie vybraných dát, čo ich chráni pred krádežou alebo neoprávneným zdieľaním. Tým, že sú uložené oddelene od operačného systému, zostávajú vaše cenné informácie chránené aj v prípade nepredvídateľných okolností. Dôverujte službe Samsung Knox Vault, ktorá posilní vašu digitálnu obranu a udrží vaše súkromie v bezpečí.

Samsung mobil Galaxy A55 ponúkne svižný výkon v každej situácii

Samsung mobil Galaxy A55 ponúka nielen vysokú úroveň spoľahlivosti, ale taktiež je vybavený skvelými funkciami, ktoré obohatia vaše mobilné zážitky. Doprajte si nepretržitý výkon prostredníctvom štyroch generácií aktualizácií operačného systému, ktoré zaistia, že všetky vaše obľúbené aplikácie vrátane tých kľúčových, ako je napríklad mobilné bankovníctvo, budú držať krok s vašim životným štýlom. Okrem toho sú vaše dáta v telefóne Samsung Galaxy A55 chránené pred rôznymi druhmi hrozieb zásluhou bezpečnostných aktualizácií, aby ste mohli bez obáv objavovať digitálny svet.

Jednoduchá migrácia z akéhokoľvek telefónu na nový mobil Samsung Galaxy A55

Bojíte sa, že pri zmene telefónu stratíte svoje obľúbené nastavenia? S funkciou Smart Switch vás čaká ľahký a hladký prechod. Od obľúbených tapiet cez starostlivo usporiadané rozvrhnutie aplikácií až po cenné fotografie, kontakty alebo ďalšie dôležité údaje – všetko, na čom záleží, prenesiete s úplnou ľahkosťou. Nezáleží na tom, či prechádzate zo zariadenia so systémom Android alebo iOS, funkcia Smart Switch zaistí, že vás presun bude plynulý a bez zbytočného stresu. Vďaka pohodlnému zálohovaniu dát navyše chránite svoje používateľské rozhranie One UI 6 a zaistíte, že zostane zachované aj v prípade nečakanej straty telefónu. Okrem toho je možné pomocou funkcie Quick Share zdieľať veľké súbory zblízka aj na diaľku.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 6,6"
Rozlíšenie displeja 2340 × 1080
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Hybridný slot
Slot na pamäťovú kartu Áno
Rozlíšenie zadnej kamery 50 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 32 Mpx
Rok predstavenia 2024

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Podpora MMS, OTG, Dolby Atmos

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Odolnosť Vodoodolný
Stupeň krytia IP67
Verzia Gorilla Glass Victus+
Výška 161,1 mm
Šírka 77,4 mm
Hĺbka 8,2 mm
Hmotnosť 213 g
Farba Čierna

Displej

Uhlopriečka displeja 6,6 " (16,76 cm)
Typ displeja AMOLED
Vlastnosti displeja Gorilla Glass
Obnovovacia frekvencia displeja 120 Hz
Jemnosť displeja 389 PPI
Svietivosť displeja 1 000 Nits
Tvar výrezu v displeji Kruh

Fotoaparát

Typ fotoaparátu Širokouhlý, Makro
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 1 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 50 Mpx
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu 12 Mpx
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu f/2,2
Rozlíšenie makro fotoaparátu 5 Mpx
Svetelnosť makro fotoaparátu f/2,4
Rozlíšenie predného fotoaparátu 32 Mpx
Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,2
Maximálna svetelnosť f/1,8
Stabilizácia obrazu Optická
Maximálne rozlíšenie videa 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 2160p (4K) 30fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 5 000 mAh
Max. výkon drôtového nabíjania 25 W
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 8 GB
Vnútorná pamäť 256 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB
Značka procesora Samsung
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 2,75 GHz (2 750 MHz)
Označenie procesora Samsung Exynos 1480

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Dátové služby 5G, LTE (4G), EDGE (2.5G), HSCSD (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM
Verzia Bluetooth 5.3
Volanie cez internet VoWiFi, VoLTE

Konektory a senzory

Konektory USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity)

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení Bez nabíjacieho adaptéra (nutné dokúpiť zvlášť), Nabíjací kábel (USB-C na USB-C)

Software

Verzia operačného systému Android 14
Nadstavba Samsung One UI

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy A55 5G
Kód:  SAMO0263c3
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  SM-A556BZKCEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17