Obnoviť stránku

Samsung Galaxy A42 5G

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy A42 5G

Samsung Galaxy A42 5G je možné už podľa vzhľadu označiť za smartfón. S ním budete môcť kedykoľvek spravovať sociálne siete, natáčať aj fotiť štyrmi fotoaparátmi alebo relaxovať pri hraní hier. RAM je vybavená kapacitou 4 GB. Taký výkon vám dovolí hrať hry aj spúšťať aplikácie súčasne. Smartphonu Samsung Galaxy A42 5G poskytuje energiu batéria, ktorá má dlhšiu výdrž vďaka nadštandardnej kapacite 5000 mAh. Bez povšimnutia nezostane ani konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Čakanie pri načítavaní internetových stránok už nebude vašou starosťou, pretože tento model podporuje 5G. Smart mobil Samsung má nadstavbu Samsung One UI.

Kľúčové funkcie smartfónu Samsung Galaxy A42 5G

  • Obslúži viac SIM kariet v konfigurácii hybridný slot
  • RAM 4 GB a procesor Qualcomm Snapdragon 750 5G
  • Grafický akcelerátor Adreno 619
  • Rozhranie NFC zastúpi napríklad platobnú kartu
  • Hlavný fotoaparát s rozlíšením 48 Mpx
  • Na chrbte telefónu nájdete 4 fotoaparáty
  • Naozaj rýchla čítačka odtlačkov prstov na tele mobilného telefónu
  • 15 W rýchleho nabíjania
  • Mobilný telefón Samsung má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM

Obrazovka a fotoaparát smartfónu Samsung Galaxy A42 5G

displej mobilného telefónu s výrezom v tvare kvapky prináša HD rozlíšenie. Je založený na technológii SAMOLED. Výbavu pre fotografie zabezpečuje v smartphone Samsung Galaxy A42 5G pokročilý fotoaparát so štyrmi objektívmi, 8Mpx širokouhlý objektív (f/2,2), 5Mpx makro objektív (f/2,4), 5Mpx hĺbkový objektív (f/2,4 ks ) a hlavný 48Mpx objektív (f/1,8). Pri vytváraní videozáznamov príde maximálne vhod elektronická stabilizácia. Fotografovanie výrazne zjednoduší veľmi presné ostrenie fázovým posunom. Samozrejmým doplnkom je užitočná dióda na prisvietenie. Pre používateľov milujúcich fotografovanie selfie momentiek dostal mobil do výbavy predný snímač s rozlíšením 20 Mpx.

Smartfón Samsung Galaxy A42 5G s parádnou výbavou

Smartfón dokáže obsluhovať hneď dve SIM karty, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. Rozšíriť úložný priestor nad rámec internej pamäte sa dá pomocou microSD karty. O zabezpečenie smartphonu Samsung Galaxy A42 5G sa stará čítačka odtlačkov prstov na tele zariadenia. Mnohým používateľom uľahčí život rozhranie NFC, s ktorým bude platenie ešte jednoduchšie. V špecifikácii sa nachádza označenie OTG, čo znamená, že môžete k smart telefónu pripojiť napríklad flash disk. Samozrejme, nesmie chýbať ani podpora rýchleho pripojenia k sieťam a senzory potrebné pre plnohodnotnú funkčnosť všetkých aplikácií.

Parametre a špecifikácia

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM) Samsung Knox
Kód:  SAMO0204ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01