Obnoviť stránku

Samsung Galaxy A35 5G 8 GB/256 GB modrá

4,6 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
449 €

Samsung Galaxy A35 5G 8 GB/256 GB modrá

Ikonický smart telefón Samsung Galaxy A35 8 GB/256 GB

Telefón, ktorý bude váš spoľahlivý parťák

Objavte dômyselnosť telefónu Galaxy A35. Jeho minimalistický dizajn s luxusnou sklenenou zadnou stranou a uhladeným plochým bočným rámom vám dokonale padne do ruky a umocní tak váš celkový pôžitok z používania. Zachyťte každý okamih v nádherných detailoch s pozoruhodným 50 Mpx hlavným fotoaparátom a 13 Mpx predným objektívom, či už fotíte detailné zábery, skvostné selfies alebo dych berúce panorámy. S podporu až 5-ročných bezpečnostných aktualizácií zostáva váš telefón aktuálny a spoľahlivý, čím poskytuje špičkový výkon oveľa dlhšiu dobu.

Digitálny fotoalbum s hviezdnymi snímkami

Zažiarte na sociálnych sieťach s pokročilou zostavou štyroch fotoaparátov. Od pôsobivých panorám až po skupinové fotografie s priateľmi – každá scéna vynikne svojou ostrosťou a nevídanou hĺbkou. Hlavný objektív telefónu Galaxy A35 s rozlíšením 50 Mpx sa môže pochváliť výnimočným rozlíšením s clonou f/1,8, ktorá zaručuje presné snímanie bez preexponovania. Veľkolepé panorámy zhotovíte pomocou ultra širokouhlého 8 Mpx objektívu, zatiaľ čo 5 Mpx makro snímač zachová v zábere aj tie najmenšie detaily – bez ohľadu na to, v akej vzdialenosti stojíte. A svoju novú profilovú fotografiu si môžete vytvoriť predným 13 Mpx fotoaparátom, takže výsledok už stačí rovno nazdieľať.

Nech každý deň stojí za to

Prežite znova nostalgiu z úchvatných scenérií vášho posledného dobrodružstva, hrejivých úsmevov vašich blízkych alebo hravého šantenia milovaných domácich maznáčikov. S moderným 50 Mpx fotoaparátom zachytíte telefónom Samsung Galaxy A35 každý moment s okúzľujúcimi detailmi a čistotou, čo vám umožní uchovať si spomienky, ktoré vám budú prinášať radosť ešte dlhé roky.

Mobil Samsung Galaxy A35 zachytí krásy noci v plnej paráde

Mobil Samsung Galaxy A35 vám s režimom Nightography umožní zachytiť atmosféru mestského ruchu, romantického súmraku aj príjemných letných večerov s okúzľujúcimi detailmi a sýtymi farbami – bez rušivých vplyvov a nežiaduceho šumu. Precíťte každý okamih svojich nočných výletov vďaka ostrým a čistým snímkam aj pri slabšom okolitom osvetlení.

Strhujúci obraz vás vtiahne do deja

Nechajte sa pohltiť krásou 6,6" FHD+ Super AMOLED Infinity-O displeja Samsung telefónu Galaxy A35. Každý okamih sa tak stane vizuálnym zážitkom, či už sa ponoríte do herných svetov, sledujete vynikajúce videá, alebo prezeráte obsah sociálnych sietí. Vďaka adaptívnej obnovovacej frekvencii 120 Hz pobežia vaše streamy hladko a plynulo, zatiaľ čo obľúbené herné tituly budú prekypovať dynamickou akciou. Pokročilá funkcia Vision Booster zvýši jas displeja telefónu Samsung Galaxy A35 až na 1 000 nitov, aby ste mali krištáľovo čistú viditeľnosť aj počas slnečného dňa.

Nespútaný a spoľahlivý výkon smartfónu Samsung Galaxy A35

Vyriešte neodkladné situácie hneď, ako nastanú. S pokročilým osemjadrovým procesorom s vylepšeným GPU a NPU si smartfón Samsung Galaxy A35 hravo poradí aj s tými najnáročnejšími úlohami. Píšete do práce e-mail, ale váš kolega vám volá, pretože si nevie rady so zadaním? Spustite videohovor s intuitívnou funkciou rozdelenia obrazovky na viac okien. Vďaka podpore bleskurýchlej 5G siete, 8 GB pamäte RAM a priestrannému internému úložisku s kapacitou 256 GB s možnosťou rozšírenia pomocou microSD karty s kapacitou až 1 TB sú vaše možnosti multitaskingu priamo nekonečné. Inovatívny systém chladenia zároveň zaisťuje optimálny výkon počas celej prevádzky.

Samsung mobil Galaxy A35 vás nenechá čakať

Skoncujte s frustráciou a nekonečným hľadaním nabíjačiek. Samsung mobil Galaxy A35 má výkonnú batériu s kapacitou 5 000 mAh a 2-dňovou výdržou pri bežnom používaní, čo vám poskytne nekonečné hodiny zábavy pri sledovaní obľúbených seriálov, robení množstva fotografií alebo hraní hier. A keď príde čas na dobitie – nezúfajte. Vďaka technológii superrýchleho nabíjania bude Samsung telefón Galaxy A35 v okamihu opäť plný energie a pripravený vyraziť. A to všetko dômyselne ukryté v štíhlom, elegantnom dizajne, ktorý vám dokonale padne do ruky.

Smartphone, ktorý sa nezľakne ničoho

Smartphone Samsung Galaxy A35 sa môže pochváliť pôsobivým štandardom odolnosti IP67, ktorý zaisťuje, že voda ani prach nebudú pre jeho životnosť predstavovať žiadnu prekážku. Od mrholiaceho rána až po neočakávané kvapky dažďa – váš displej zostane vďaka pevnému sklu Corning Gorilla Glass Victus+ vždy nedotknutý, čo mu umožní zachytiť každý jeden okamih. Navyše s ochranou voči prachu a piesku sa budete môcť bez obáv pustiť do akýchkoľvek nových dobrodružstiev, pretože vaše zariadenie bude na ne vždy pripravené.

Expert na kybernetickú bezpečnosť

Digitálny trezor Samsung Knox Vault, ktorému bola udelená prestížna certifikácia EAL5+ za jeho bezkonkurenčnú odolnosť zaisťuje, že vaše dôverné údaje – od PIN kódov až po heslá a vzory zostanú v bezpečí a chránené pred akýmkoľvek možným zneužitím. Ďalšou možnosťou je šifrovanie vybraných dát, čo ich chráni pred krádežou alebo neoprávneným zdieľaním. Tým, že sú uložené oddelene od operačného systému, zostávajú vaše cenné informácie chránené aj v prípade nepredvídateľných okolností. Dôverujte službe Samsung Knox Vault, ktorá posilní vašu digitálnu obranu a udrží vaše súkromie v bezpečí.

Samsung telefón Galaxy A35 ponúkne svižný výkon v každej situácii

Samsung telefón Galaxy A35 ponúka nielen vysokú úroveň spoľahlivosti, ale je tiež vybavený skvelými funkciami, ktoré obohatia vaše mobilné zážitky. Doprajte si nepretržitý výkon prostredníctvom štyroch generácií aktualizácií operačného systému, ktoré zaistia, že všetky vaše obľúbené aplikácie vrátane tých kľúčových, ako je napríklad mobilné bankovníctvo, budú držať krok s vaším životným štýlom. Okrem toho sú vaše dáta v telefóne Samsung Galaxy A35 chránené pred rôznymi druhmi hrozieb zásluhou bezpečnostných aktualizácií, aby ste mohli bez obáv objavovať digitálny svet.

Jednoduchá migrácia z akéhokoľvek telefónu na nový mobil Samsung Galaxy A35

Bojíte sa, že pri zmene telefónu stratíte svoje obľúbené nastavenia? S funkciou Smart Switch vás čaká ľahký a hladký prechod. Od obľúbených tapiet cez starostlivo usporiadané rozvrhnutie aplikácií až po cenné fotografie, kontakty alebo ďalšie dôležité údaje – všetko, na čom vám záleží, prenesiete s úplnou ľahkosťou. Nezáleží na tom, či prechádzate zo zariadenia so systémom Android alebo iOS, funkcia Smart Switch zaistí, že váš presun bude plynulý a bez zbytočného stresu. Vďaka pohodlnému zálohovaniu dát navyše chránite svoje používateľské rozhranie One UI 6 a zaistíte, že zostane zachované aj v prípade nečakanej straty telefónu. Okrem toho je možné pomocou funkcie Quick Share zdieľať veľké súbory zblízka aj na diaľku.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 6,6"
Rozlíšenie displeja 2340 × 1080
Operačný systém Android
Konfigurácia kariet Hybridný slot
Slot na pamäťovú kartu Áno
Rozlíšenie zadnej kamery 50 Mpx
Rozlíšenie prednej kamery 13 Mpx
Rok predstavenia 2024

Funkcie

Funkcie Rýchle nabíjanie, Podpora MMS, OTG

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Odolnosť Vodoodolný
Stupeň krytia IP67
Verzia Gorilla Glass Victus+
Výška 161,7 mm
Šírka 78 mm
Hĺbka 8,2 mm
Hmotnosť 209 g
Farba Modrá

Displej

Uhlopriečka displeja 6,6 " (16,76 cm)
Typ displeja AMOLED
Vlastnosti displeja Gorilla Glass
Obnovovacia frekvencia displeja 120 Hz
Jemnosť displeja 389 PPI
Svietivosť displeja 1 000 Nits
Tvar výrezu v displeji Kruh

Fotoaparát

Typ fotoaparátu Širokouhlý, Makro
Počet objektívov zadného fotoaparátu 3 ×
Počet objektívov predného fotoaparátu 1 ×
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 50 Mpx
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu 8 Mpx
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu f/2,2
Rozlíšenie makro fotoaparátu 5 Mpx
Svetelnosť makro fotoaparátu f/2,4
Rozlíšenie predného fotoaparátu 13 Mpx
Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,2
Maximálna svetelnosť f/1,8
Stabilizácia obrazu Elektronická
Maximálne rozlíšenie videa 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 2160p (4K) 30fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie 5 000 mAh
Max. výkon drôtového nabíjania 25 W
Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM) 8 GB
Vnútorná pamäť 256 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB
Značka procesora Samsung
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 2,4 GHz (2 400 MHz)
Označenie procesora Samsung Exynos 1380
Grafický akcelerátor Mali G68 MP5

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Dátové služby 5G, LTE (4G), HSCSD (2G)
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty Nano SIM
Verzia Bluetooth 5.3
Volanie cez internet VoWiFi, VoLTE

Konektory a senzory

Konektory USB-C
Senzory Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity)

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení Bez nabíjacieho adaptéra (nutné dokúpiť zvlášť), Nabíjací kábel (USB-C na USB-C)

Software

Verzia operačného systému Android 14
Nadstavba Samsung One UI

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy A35 5G
Kód:  SAMO0262c1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM-A356BLBGEUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14