Obnoviť stránku

Samsung Galaxy A3 (SM-A300F) Soft Pink

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy A3 (SM-A300F) Soft Pink

Spoločnosť Samsung ani náhodou nezaspáva na vavrínoch a po veľkolepom prijatí modelu Galaxy Alpha prichádza s ďalšou várkou celokovových modelov. Hrdým reprezentantom tejto rady sa stáva Galaxy A3 sv eľmi tenkým prevedením na hranici 6,9 mm . Na prvý pohľad zaujme svojím hranatějším dizajnom, ktorý má však grády. Vďaka svojim rafinovaným prvkom sa tak stane terčom mnohých závistlivých pohľadov.

Zlostný ružové telo


Pod dokonalým krytom sa ukrýva pomerne slušná výbavička na čele s štvorjadrovým procesorom, ktorý svojim výkonom rozžiari Super AMOLED displej s uhlopriečkou 4,5 " . Nad jeho hornou časťou sa nachádza príjemný senzor okolitého svetla a veľmi lákavá 5Mpx kamerka pre zachytenie extrémne ostrých selfie. Inovatívne funkcie v podobe Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF či Beauty Face dávajú užívateľovi voľné ruky v kreativite a pomáhajú detekovať aj zaostriť tvár.
Napevno integrovaná batéria má kapacitu celých 1900 mAh a na jej dobré životnosti pomáha aj rad režimov pre maximálnu úsporu energie. Obľúbený Android 4.4 behá ako po drôtiku a za dverami je aj podpora pre najnovšie Android 5.0 Lollipop. Nepreberná knižnica aplikácií , Hier, hudby a filmov nájde svoje miesto v internej pamäte o veľkosti 16 GB. Tí náročnejší určite siahnu po microSD karte s kapacitou až 64 GB. Najmodernejšie technológie sú zastúpené v podobe NFC a bleskový mobilný internet si užijete pomocou LTE modulu.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,5 " (11,43 cm)
Typ displeja AMOLED

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  SAMO0107d
Produktové číslo:  SM-A300FZIUETL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02