Obnoviť stránku

Samsung Flipové puzdro Smart View Galaxy A34 5G čierne

4,6 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -4 %
25,90 € 26,90 €

Samsung Flipové puzdro Smart View Galaxy A34 5G čierne

Originálne flipové puzdro na mobil Smart View v čiernom vyhotovení na Samsung Galaxy A34 5G



Informačné okienko a odolný štít telefónu Samsung Galaxy A34 5G

Rafinovaný šik dizajn, ekologické prevedenie a úžasne praktická funkčnosť. Zahaľte svoj obľúbený smartfón Samsung Galaxy A34 5G do krásne jasných pastelových odtieňov flipového puzdra Smart View a obsluhujte jeho základné funkcie jednoduchým kliknutím na okienko s výrezom displeja. A pokiaľ budete potrebovať bleskovo zistiť aktuálny čas, nemusíte predný kryt na mobil ani otvoriť. Stačí sa letmo pozrieť a ihneď budete v obraze.



Obal na mobil so šikovným interaktívnym okienkom

Ranný zhon, kedy v jednej ruke držíte pohár s kávou, v druhej telefón a do toho vám práve niekto volá, sa nemusí zmeniť vo výkonnostnú akrobaciu. Flipový obal na mobil Smart View s premysleným dizajnom vám umožní jedným prstom zľahka ťuknúť na malé okno umiestnené v hornej časti obalu a hneď môžete telefonovať. Rovnako hravo pozastavíte prehrávanie skladby a čo je najlepšie – vôbec pritom obal na mobil nemusíte otvárať.



Flipové puzdro na mobil Samsung Smart View je viac než len bežný kryt

Večnému zabúdania dokladov odzvonilo. Spoľahnite sa na nenápadnú, ale o to užitočnejšie vrecko na vnútornej strane puzdra, do ktorého môžete vsunúť svoju dôležitú kartu a mať ju tak pohotovo po ruke, kedykoľvek ju budete potrebovať.



Kryt na mobil Samsung Smart View chráni vaše zariadenie aj prírodu

Prispejte svojim dielom k zelenšej budúcnosti. Spoločnosť Samsung vyrobila kryt na mobil Smart View v súlade s udržateľnými princípmi, preto sú v ňom použité aj recyklované a iné materiály biologického pôvodu. Svojím uvedomelým výberom tak prispejete k zachovaniu našich vzácnych prírodných zdrojov a lepšej ochrane životného prostredia.


Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy A34 5G

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Použitie Každodenný

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Modelový rad

Kód:  SB811c57
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EF-ZA346CBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08