Obnoviť stránku

Samsung flipové puzdro s dotykovým perom pre Galaxy Z Fold3 čierne

3,0 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung flipové puzdro s dotykovým perom pre Galaxy Z Fold3 čierne

Flipové puzdro s perom S Pen

Flipové puzdro bolo zlepšené tak, aby dokonale padlo na mieru vášmu štýlovému telefónu Samsung Galaxy Z Fold3 5G – navyše v balení s unikátnym perom S Pen Fold Editon. To vám pomôže pracovať oveľa efektívnejšie a rýchlo premeniť vaše poznámky a náčrtky na dielo hodné génia.

S Pen neustále na dosah ruky

Ľahko oddeliteľný a na mieru dizajnovaný držiak pera S Pen Fold Edition je priamou súčasťou flipového puzdra. Umožní vám jednoduché vysunutie či zasunutie pera do puzdra, čím manipuláciu s ním maximálne uľahčí. Puzdro navyše zlepší stabilitu zariadenia, takže budete môcť položiť telefón Galaxy Z Fold3 5G napríklad na dosku stola a začať písať bez nepríjemného trasenia, či prenosu vibrácií.

Zabráni množeniu nežiaducich baktérií

Váš telefón bude s týmto flipovým puzdrom vždy chránený proti rozličným typom baktérií, za čo vďačí antimikrobiálnej vrchnej vrstve obmedzujúcej množenie baktérií na vašom zariadení i vonkajšej časti samotného puzdra. Takto bude ušetrený čas, ktorý by ste inak strávili neustálym čistením telefónu a vy sa tak budete môcť zaoberať radšej tým, čo je pre vás skutočne dôležité.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy Z Fold3 5G

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Materiál Umelá koža
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Modelový rad

Kód:  SP051c2021
Produktové číslo:  EF-FF92PCBEGEE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01