Obnoviť stránku

Samsung EX-L18200MB

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EX-L18200MB

Profesionálny objektív s ohniskovou vzdialenosťou 18-200 mm. Tento objektív i-Function je dokonalý pre nováčikov i odborníkov. Ak ste začiatočník, s režimom priority objektívu môžete snímať s rovnakou istotou ako profesionál. Tento režim umožňuje fotoaparátu okamžite rozpoznať typ objektívu, ktorý ste nasadili. Funkcia i-Scene následne vyberie optimálny režim scény, zatiaľ čo funkcia i-Setting optimalizuje všetky nastavenia tak, aby ste získali dokonalé zábery. Ak ste už na profesionálnej úrovni, jednoduchým stlačením tlačidla i-Function a otáčaním prstenca hodnôt na požadované nastavenie môžete prechádzať jednotlivými parametrami a upraviť rýchlosť uzávierky, clonu, citlivosť ISO a ďalšie hodnoty - a to všetko bez toho aby ste museli spustiť prsty z objektívu a oči zo záberu.
Zaznamenajte treba aj burácanie davu a zvuk rakety pri tenisovom podaní, ale nie vrčanie automatického zaostrovania. Tento viacúčelový objektív bol optimalizovaný na nahrávanie videozáznamov a je vybavený motorčekom VCM (Voice Coil Motor), ktorý eliminuje hlučné automatické zaostrovanie. A vzhľadom k tomu, že tento motorček je lineárna, objektív môže pri približovanie a odďaľovanie rýchlo sledovať snímaný objekt, ktorý je tak vždy správne zaostrený. Teraz môžete snímať videá v profesionálnej kvalite hodná hollywoodskeho režiséra - iba pomocou vášho fotoaparátu.
Vytvárajte nádherné zábery, ktoré nestratí svoju pôsobivosť, ani keď náhodou pohnete fotoaparátom. Tento objektív je vybavený technológiou optickej stabilizácie obrazu založenú na posunoch členov objektívu. Optický stabilizátor obrazu od spoločnosti Samsung pomocou mikroskopických posunov členov objektívu eliminuje rozmazanie spôsobené pohybom, a to aj pri snímaní v nedostatočných svetelných podmienkach. A vzhľadom k tomu, že obraz sa stabilizuje externe v objektíve, bude záber, ktorý uvidíte v hľadáčiku a na displeji, dokonale ostrý.

Parametre a špecifikácie:


Určené pre:

Samsung NX Mount

Ohnisková vzdialenosť:

18-200mm (ekvivalent 27,7 - 308mm)

Zorný uhol:

75.9 ° - 8.0 °

Konštrukcia objektívu:

18 členov v 13 skupinách

Počet lamiel clony:

7

Svetlosť:

f/3.5 - 6.3

Minimálna zaostrovacia vzdialenosť:

0,50 m

Maximálne zväčšenie:

0,28 x

Priemer filtra:

67 mm

Rozmery:

72 x 105,5 mm

Hmotnosť:

549 g
Kód:  OS901m4
Produktové číslo:  EX-L18200MB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06