Obnoviť stránku

Samsung Evolution Kit SEK-4500

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Evolution Kit SEK-4500


Upgrade pre váš Samsung TV

Ak už máte Smart TV od spoločnosti Samsung, vďaka dômyselnej krabičke Evolution Kit bude teraz ešte múdrejší. Toto zariadenie totiž vášmu súčasnému televízoru poskytne moderné možnosti súčasných modelov. Získate s ním prístup k ešte bohatšej ponuke zábavy i k najnovším funkciám v užívateľskom rozhraní Samsung Smart Hub.

Zaistí DVB-T2 aj nový systém Tizen

Upgrade kit Evolution Kit SEK-4500 modelom Samsung TV z rokov 2012 až 2015 poskytne rozsiahlu konektivitu pre rôzne druhy káblov aj kompletnú tunerovú výbavu, takže im umožní aj príjem nového štandardu televízneho vysielania DVB-T2. A navyše starším televízorom prinesie aktualizáciu operačného systému Tizen na najnovšiu verziu.


Vystačíte si s jediným ovládačom

Vďaka upgradu získate tiež výhody diaľkového ovládača Samsung One Remote. Vďaka nemu budete mať pod kontrolou nielen váš televízor, ale aj ďalšie prístroje k nemu pripojené. Pri sledovaní obľúbených filmov a seriálov sa tak zaobídete bez nutnosti neustále hľadať a striedať rôzne ovládače. 


Kód:  WR600x56
Produktové číslo:  SEK-4500/XH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07