Obnoviť stránku

Samsung EP-WN910I biela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EP-WN910I biela

Zabudnite na neustále zamotané nabíjacie káble a dobíjajte smarftón Galaxy Note 4 ľahko a moderne pomocou špeciálnej súpravy Samsung Charging Kit. Súprava obsahuje micro USB kábel, nabíjaciu podložku a zadný kryt na bezdrôtové dobíjanie. Smartfón s bezdrôtovým nabíjacím krytom jednoducho položte na dobíjaciu podložku a ... to je všetko! O nič viac sa nemusíte starať.

Nabíjanie je skutočne účinné - systém je konštruovaný tak, aby bola generácia stratového tepla minimálna. Vy tak dostanete spoľahlivý systém nabíjania s vysokou účinnosťou až 70 %. Podložka je v bielej farbe a vďaka svojmu elegantnému a modernému dizajnu skvele zapadne do každého interiéru. Dodávaný kryt nahrádza štandardný zadný kryt telefónu a stále teda zachováva kompaktný a trendy dizajn.

Kód:  SAAM1603b
Produktové číslo:  EP-WN910IWEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17