Obnoviť stránku

Samsung EP-PA510B čierna

4,6 31 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Samsung EP-PA510B čierna

Bezdrôtová induktívna mini nabíjačka s Qi certifikáciou umožňuje štýlové nabíjanie bez káblového pripojenia. Nabíjačka je vybavená diódou LED, ktorá vás informuje o stave nabíjania. Nepotrebujete hľadať ten správny typ nabíjacieho kábla a stanica dokáže nabíjať každý smartfón, ktorý je kompatibilný so štandardom Qi (Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+ a mnoho ďalších).
Výstup 5 W je zárukou rýchleho nabitia vášho inteligentného telefónu. Nie ste vždy v sieti predajní McDonald 'či v sieti hotelov Marriot, kde si môžete bezdrôtovo nabíjať, a tak je efektívne mať vlastnú bezdrôtovú nabíjačku. Potom stačí pripojiť nabíjaciu podložku k napájaciemu káblu a váš prístroj umiestniť do stredu podložky. Ak váš smartfón nemá vstavané bezdrôtové nabíjanie, môžete si k nemu dokúpiť bezdrôtové nabíjacie "slúchadlo".

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtová mini nabíjačka s Qi certifikáciou
  • Určené pre zariadenia Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+
  • Elegantný a ultra štíhly dizajn Samsung
  • Vstavaná dióda LED informuje o stave nabitia
  • Súčasťou dodávky je používateľská príručka

Farba:
Čierna
Napájanie:
Vstupné: 5 V/2 A
Výstupný výkon: 5 W

Kód:  SAAC0210a
Produktové číslo:  EP-PA510BBEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09