Obnoviť stránku

Samsung EP-KN910I biela

Príslušenstvo k tovaru

Samsung EP-KN910I biela

Kompletná súprava na ochranu a bezdrôtové dobíjanie vášho telefónu Samsung Galaxy Note 4. Kryt S View je flipové púzdro s priehľadným okienkom pre ľahkú kontrolu informácií, ktoré poskytuje váš telefón. Či už ide o dátum alebo čas, prichádzajúci hovor alebo SMS správy, vždy budete okamžite v obraze. Rovnako tak môžete používať vybrané funkcie bez odklopení krytu - ovládnite fotoaparát, hudobný prehrávač alebo akčné poznámky. Puzdro nahrádza štandardný kryt telefónu, zachováva však kompaktný a elegantný dizajn.

Zabudnite na neustále zamotané nabíjacie káble a dobíjajte ľahko a moderne pomocou tohto špeciálneho krytu na bezdrôtové dobíjanie. Smartfón s bezdrôtovým nabíjacím krytom jednoducho položte na dodávanú dobíjaciu podložku a ... to je všetko! O nič viac sa nemusíte starať. Nabíjanie je skutočne účinné - produkt je konštruovaný tak, aby bola generácia stratového tepla minimálna.

Kód:  SAAM1602b
Produktové číslo:  EP-KN910IWEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04