Obnoviť stránku

Samsung EO-BG950C biele

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung EO-BG950C biele

Tvarovanie pre výkon

Bezdrôtové slúchadlá Samsung U Flex EO-BG950C v bielom prevedení boli navrhnuté presne tak, aby perfektne sedeli a zároveň odolali aj náročnejším podmienkam. Vďaka špeciálne flexibilnej konštrukcii môžete slúchadlá používať takmer kdekoľvek – v posilňovni, pri behu alebo počas cesty do práce. O kvalitnú reprodukciu sa stará dvojica oddelených 2-pásmových reproduktorov pre vysoké tóny a basy, ktoré zabezpečia vynikajúci zážitok z počúvania vašej obľúbenej hudby.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel Samsung EO-BG950

  • Bluetooth bezdrôtové slúchadlá
  • Vstavaný mikrofón
  • Prepracovaná konštrukcia pre pohodlné použitie aj pri športe
  • Kvalitné 2-pásmové reproduktory
  • Atraktívny biely dizajn
  • Technológia Bixby pre hlasové príkazy
  • Dobíjacia Li-ion batéria s výdržou až 10 hodín

Vynikajúca ergonómia

Ergonomické štuple s vymeniteľnými náušníkmi zaistia pohodlné nosenie bez nechceného vypadávania aj pri náročnejšej aktivite. Ich výhodou je nízka hmotnosť len 51 gramov, takže slúchadlá pri športe na hlave skoro nepocítite. Vďaka vstavanému mikrofónu môžete slúchadlá Flex U využívať tiež ako headset k vášmu telefónu.


Nepretržité počúvanie hudby

Užívajte si počúvanie hudby kdekoľvek a bez prerušenia. Technológia škálovateľných kodekov optimalizuje výkon zvuku aj cez rádiové rušenie, aby sa zaistil nepretržitý a stabilný zvuk prenášaný cez Bluetooth rozhranie. Vďaka vstavanej Li-ion batérii si môžete hudbu vychutnať až po dobu 10 hodín bez potreby dobíjania.


Hlasové povely pre maximálne pohodlie

Slúchadlá Samsung U Flex majú integrovanú podporu Bixby, ktorá vám umožní pohodlne ovládať všetky funkcie prostredníctvom hlasových povelov. Pomocou špeciálneho tlačidla aktivujete túto funkciu a môžete zadávať hlasový príkaz. Bixby začne pracovať za vás, aj keď máte inteligentný telefón uložený vo vrecku či kabelke.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  SAAA0309a3
Produktové číslo:  EO-BG950CWEGWW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04